Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

 • Enkelt
 • Snabbt
 • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Stockholm

 1. Trädfällning24
 2. Trädfällning i Stockholm

Stockholm

Står du inför beslutet att fälla träd i Stockholm? I så fall har du kommit till rätt plats. Trädfällning24 har en mycket stark förankring i Stockholm med omnejd. Våra passionerade medartbetare är omedelbart på plats hos dig för professionell trädfällning i Stockholm. Vi ger dig möjlighet till professionell trädfällning till det konkurrenskraftigaste priset. Var du än bor i Stockholm så får du hjälp av oss!

 

Fördelarna med Trädfällning24 är att

 • Vi finns i alla områden och kommuner i Stockholm och vi är snabbt tillgängliga
 • Du har tillgång till stans bästa trädfällare som kan vara på plats direkt för prisförslag eller för att, om möjligt, klara ditt problem på stört
 • Vi är har den högsta tänkbara kompetensen och erfarenheten inom vårt område  och framförallt förstår vi våra kunders behov

Trädfällning24-arborister1

Vi kan trädfällning i Stockholm!

Stockholm är en vacker stad full av vatten, grönska och träd. På vissa platser är det mer trångbebott varför flera hus- och markägare dagligen vänder sig till oss för att få hjälp. Även kommunen, organisationer och företag i Stockholmsområdet använder med fördel våra tjänster. Trädfällning24 bistår i första hand med spetskompetens inom träd- och sektionsfällning på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Trädfällaren klättrar upp i trädet och sågar ned det bit för bit, vilket är smidigare och billigare än att till exempel hyra skylift, mobilkran eller andra maskiner – som förbrukar pengar, energi och i värsta fall även riskerar att skada omgivningen.

Utöver trädfällning i Stockholm utför vi kompletterande tjänster såsom stubbfräsning, rotluftning samt trädkonsultering. Vi kan även ordna med bortforsling av sly och träkubbar. I många fall vill kunderna använda trädet som ved, och då bistår vi med kapning i lämpliga längder.

Vi finns i följande orter:

Danderyd
Djursholm
Haninge
Huddinge
Ingarö
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Södertälje
Täby
Tyresö

Ett nätverk av professionalister

Vårt nätverk i Stockholmsområdet av erfarna trädfällare och utbildade arborister är brett och har en stor samlad kompetens. Våra kunder består av alltifrån kommuner och företag till privatpersoner. Flera av våra medlemmar innehar certifiering och utbildning inom sitt kompetensområde, bland annat ETW och ISA-certifiering. Vi är ett pålitligt, kompetent och prisvärt alternativ för trädfällning i Stockholm.

 

Vi utför säker trädfällning i Stockholm

 

Trädfällning-1-Right

Trädfällning handlar om detaljerad planering, ansvarstagande och högsta precision i utförandet. Ibland kan det vara en hög riskfaktor att fälla ett träd i ett visst område. Det kan handla om ett tätt bebott område med träd som kanske skymmer utsikten eller ett område med träd som utgör en fara för lekande barn. Vi sätter alltid säkerhetsarbete och analys av riskfaktorer i fokus innan vi går vidare till utförandet. När det gäller trädfällning i Stockholm prioriterar vi alltid säkerheten främst, vilket innebär att vi:

 • Arbetar med stor hänsyn till människor, egendom och mark
 • Använder oss av skonsamma metoder för trädfällning såsom sektionsfällning. Maskiner som skylift, mobilkranar och dylikt används inte.
 • Tar stor hänsyn till djur och natur. Djur- och fågelbon förstörs eller flyttas aldrig utan vi går i sådana lägen vidare med fällningen vid ett lämpligare tillfälle.

Enkelt och tryggt med Trädfällning24 i Stockholm

Genom vår tjänst för trädfällning i Stockholm slipper ni lägga tid och energi på att hitta en lämplig trädfällare i Stockholmsområdet. Eftersom vi har många olika trädfällare anslutna till vår tjänst så erhåller du alltid ett förmånligt pris, då det finns en konkurrenssituation mellan olika entreprenörer. Du får ett fast pris som gäller och du slipper ha kontakt med flera olika entreprenörer i samband med arbetets utförande. Vi erbjuder dig helt enkelt den tryggaste, enklaste och säkraste trädfällning i Stockholmsområdet.

Fråga alltid oss om träd – vi besvarar dig omgående!

Det spelar ingen roll om det handlar om att skära bort några döda grenar eller en större sektionsfällning av tio träd, vi utför jobbet och vi ger oss inte förrän du är helt nöjd. I de flesta fall kan vi redan när du kontaktar oss, via mejl, livechatt på vår hemsida eller telefon, erbjuda dig en prisoffert. I sällsynta fall behöver vi mer underlag i form av en undersökning på platsen eller kompletterande fotografier. Du får då vidare hjälp helt kostnadsfritt. Alla våra jobb utförs så skyndsamt som möjligt och är ditt ärende mycket brådskande så försöker vi alltid lösa det inom bara någon dag eller två.

Har du några som helst frågor angående trädfällning eller relaterade tjänster såsom stubbfräsning, beskärning, trädvård eller trädplantering så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig mer än gärna!