Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Snöröjning

  1. Trädfällning24
  2. Snöröjning

Vi på Trädfällning24 arbetar med snöröjning och snöskottning och vi vänder oss till privatpersoner, företag, kommuner, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi jobbar enbart med fasta priser och alla är välkomna att höra av sig till oss. Beroende på uppdrag och plats så arbetar vi med plogbilar, ATV eller handskottning för att minimera skadorna på underlaget.

Vi har självfallet jourhållning under vintern vilket innebär att vi rycker ut och sköter vinterrenhållningen när så behövs, dygnet runt under hela vintersäsongen. Vi kan bland annat hjälpa till med följande:

  • Snöröjning
  • Snöskottning på tak och höga höjder (certifierade)
  • Sandning och saltning
  • Borforsling av snömassor
  • Borttagning av istappar

Snöröjning och snöskottning över hela landet

Vi utför snöröjning i hela landet och hjälper er effektivt, snabbt och säkert med snöskottning, plogning och sandning. Vi hjälper även till med att avlägsna istappar från tak och hängrännor. Självfallet sköter vi halkbekämpning och med utgångspunkt från väderprognoserna så kan vi arbeta förebyggande och kan uppskatta tidsåtgången på ett bra sätt.

Vi har fordon för alla typer av snöröjning och tar oss ut även till smala och isolerade vägar. Vi kommer åt dit andra inte når. Våra anställda har lång erfarenhet och arbetar säkert och effektivt. Vi har utrustningen och kunskapen som krävs för att göra ett bra jobb och med oss kan du alltid känna dig trygg.

Bortforsling av snömassor

Vårt nordliga klimat innebär ibland ordentliga vintrar och ofta sker väderomslagen snabbt under vintertid. Vi har jourbereskap inom och kan snabbt rycka ut och hjälpa . Med lastbilar och maskiner ombesörjer vi transport till närmaste tipp. I samråd med er så fraktar vi bort snön och innan vi påbörjar arbetet så har vi självklart lämnat en fast offert på pris. Med oss tillkommer inga obehagliga överraskningar. Vill ni enbart beställa bortforsling av snö så ordnar vi självklart det.

Certifierad för höghöjdskotting

Vi är certifierade av Skotta Säkert och uppfyller alla de krav som ställs när det gäller snöröjning på hög höjd eller tak. För dig som kund är det en stor trygghet att våra anställda är licensierade snöskottare. Som kund bör ni alltid kontrollera att företaget ni anlitar har certifiering för takarbete. Det har självfallet vi.

Stort ansvar för fastighetsägare

Som fastighetsägare har man alltid ett ansvar för att ta bort snömassor och farliga istappar från taken. Om någon förbipasserande skadas av snö eller is så kan det bli mycket dyrt för dig som fastighetsägare. Ofta saknar man dock både resurser och kunskap för att ta bort snö och is på egen hand. Vi kan snabbt rycka ut och avlägsna snö och is från tak och fasader. Vi rekommenderar också alla fastighetsägare att inför varje vinter se över sina takskyddanordningar för att snöskottning ska kunna ske riskfritt och kostnadseffektivt.

Snöröjning till fast pris!

Kontakta oss om ni behöver hjälp snöröjning, bortforsling av snö eller snöskottning på tak. Vi har jour 24 timmar om dygnet och kan snabbt hjälpa er. Hör av er till oss så kommer vi ut och tittar på arbetet. Självfallet erbjuder vi alltid fast offert innan vi sätter igång. Varmt välkomna att kontakta oss på telefon: 010 – 49 58 100 eller e-post: info@tradfallning24.se.