Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

 • Enkelt
 • Snabbt
 • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Danderyd med proffs

 1. Trädfällning24
 2. Trädfällning i Danderyd med proffs

danderyd1 Norr om Stockholm, omgivet av Solna, Täby och Lidingö, hittar man den idylliska kommunen Danderyd med de övriga kommundelarna Enebyberg, Stocksund samt centralorten Djursholm. Historiskt var trakten vid Edsvikens inlopp till Mälaren genom Norrviken en viktig led under vikingatiden. Från höjden Charlottenberg bevakades strategiskt ledens inlopp vid Stocksundet. Den knappt åtta kilometer långa Edsviken, som numera saknar förbindelse med Norrviken utgör med det bräckta vattnet en speciell miljö för många växter och djur. De delvis skogstäckta stränderna saknar till stor del bebyggelse och bjuder genom sin skönhet på goda möjligheter till rekreation. Givetvis fodrar även en sådan miljö viss omvårdnad och Trädfällning24 har utfört en hel arbeten inom trädfällning i Danderyd Kommun.

  Fem skäl till att anlita Trädfällning24 i Danderyd:

 • • Du får en trädfällare som är både erfaren och effektiv
 • • En rimlig och transparent prissättning
 • • Du får ett säkert utfört arbete av ett företag som har försäkringar i alla led
 • • Du får Sveriges bästa priser för transport och bortforsling

 

Med Trädfällning24 upp i träden

danderyd2Trädfällning24 har som specialitet att ta ner eller beskära träd i besvärliga lägen där det ofta inte går att komma åt med maskiner. Ofta är det träd som fått växa sig för stort för att passa in i omgivningen, eller så utgör det en fara för människor och byggnader på grund av risk för nerfallande torra eller skadade grenar. Den metod som Trädfällning24 utvecklat och förfinat går ut på att trädfällaren/arboristen klättrar upp i trädet och på vägen upp tar bort kvistarna och sedan kapar stammen i hanterbara kubbar. Vid behov kan dessa firas ner om omgivningen så kräver. Utöver trädfällning i Danderyd ombesörjer även Trädfällning24 med bortforsling och stubbfräsning. De många villaägare, bostadsrättsföreningar och privata företag som valt att anlita oss kan vittna om ett professionellt utfört arbete till rimliga priser.

 

 

danderyd3Stubbfräsning i Danderyd

Trädfällning24 utför stubbfräsning i Danderyd om du behöver jämna ut marken och bli av med stubben efter trädfällningen.
I normalfallet gäller följande priser för en stubbe på maximalt 70 centimeter i omkrets:

1 350 kr inkl. moms för den första stubben – inkluderar framkörning och fräsning.

675 kr inkl. moms kostar den andra stubben och så vidare.

Om stubben är mellan 70 – 120 cm i omkrets så kostar det 150 kr inklusive moms extra per 10 cm.
Har du problem med svårare rötter för dina stubbar sätter vi pris efter svårighetsgrad på plats. Du får givetvis en större mängdrabatt vid fler än 10 stubbar.
 

 

Hör av dig till oss så får du hjälp!

Kontakta oss om du är i behov av trädfällning eller liknande tjänster i Danderyd. Vi svarar snabbast i branschen och är alltid redo att oss an nya utmaningar. Ring på 010 – 49 58 100 eller mejla på info@tradfallning24.se. Varmt välkommen med din förfrågan!