Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Nacka

nacka2Öster om Stockholm mot skärgården ligger Nacka kommun som är en kommun i Stockholms län. Boplatsfynd visar att trakten har varit bebodd i cirka 4000 år. Redan från 1200-talet gjorde närheten till Stockholm det möjligt för fiskare och jordbrukare att ta sig dit för att sälja sina produkter och köpa andra förnödenheter.

1971 genomfördes en sammanslagning med dåvarande Saltsjöbadens köping och Boo landskommun. Den så kallade Saltsjöbanan mellan Stockholm och Saltsjöbaden bidrog starkt till att Saltsjöbaden med omnejd blev populära utflyktsmål för välbärgade stockholmare. Villaområden som Saltsjö-Duvnäs och Storängen växte upp. Expansionen har fortsatt med områden som bland Saltängen, Alphyddan, Tallbacken och Ekudden med både villor och flerfamiljshus. Många trädgårdar som anlades för länge sedan har nu stora och vildvuxna träd varför trädfällning i Nacka är en naturlig uppgift för Trädfällning24.

 

Vårt arbete med trädfällning i Nacka

Den varierade bebyggelsen inramas ofta av en imponerande vegetation, i stor utsträckning bestående av ståtliga och väl stora träd, som i vissa fall tenderar att dominera omgivningen på ett icke önskvärt sätt. Ibland kan murkna grenar utgöra en fara för omgivningen, Träden kan också vara en olägenhet för de boende. Trädfällning24 har specialiserat sig på avancerad trädfällning i besvärliga lägen med minsta möjliga åverkan på närmiljön. Det går till så att man klättrar upp i trädet och kapar grenarna på vägen upp. Om det är nödvändigt så firas vissa grenar ner. Stammen kapas sedan i hanterbara kubbar som då ofta kan släppas ner på marken, eller vid behov även firas ner.

Trädfällning24 tillhandahåller även arborister för gallring och beskärning. Vi bistår även med stubbfräsning till ett fast pris.

Fem skäl att anlita oss för trädfällning i Nacka

  • • Rimliga och fasta priser
  • • Seriösa och kompetenta trädfällare som alltid uppvisar försäkringsbevis på plats inför arbetet
  • • Vi erbjuder alla tjänster som är relaterade till trädfällning såsom trädvård, trädgårdsskötsel och uppkapning
  • • Arborister och trädvårdare som snabbt kan vara ute på plats
  • • Kompletterande tjänster såsom stubbfräsning och effektiv och snabb bortforsling/transport

 

Skonsam och miljövänlig trädfällning i Nacka

nacka3Den metod som vi på Trädfällning24 vanligtvis använder oss av för trädfällning i Nacka är sektionsfällning. Den går till på så vis att en klätterutbildad trädfällare tar sig upp för trädet och fäller det i sektioner som sedan firas ned bit för bit. Detta är den mest skonsamma metoden för trädfällning där risken för skador och inverkan på natur är lägst. Arbetet utförs med högre precision och risken för fel är minimal. Vi anser att trädfällning i Nacka ska ske på ett skonsamt sätt och vårt sätt att arbeta är mycket populärt bland våra kunder. Det vet att vi tar stor hänsyn till närmiljö och egendom samtidigt som vi alltid levererar.
 

 

 

Kunden är alltid viktigast för oss på Trädfällning24

nacka1Om du har ett problem – vare sig det gäller trädfällning eller trädvård i Nacka – så är du varmt välkommen att ringa till oss. Har du ett akut problem du behöver förmedla så är det bara att använda formuläret ovan. Bifoga gärna bilder på ditt träd/dina träd så kan vi snabbt och smidigt komma fram till ett fast pris att lämna i en offert. När du tar kontakt med Trädfällning24 så är det dig vi sätter i fokus och vi är alltid angelägna om att få stå till tjänst och lösa ditt problem. För oss är alltid du som kund nummer ett i alla lägen, från det att du kontaktar oss till att vi utfört hela arbetet. Ring oss redan idag på 010 – 49 58 100 eller mejla till info@tradfallning24.se så hör vi av oss omedelbart. Varmt välkommen till Trädfällning24!