Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Om trädfällning på Lidingö

  1. Trädfällning24
  2. Om trädfällning på Lidingö
  • Trädfällning24 erbjuder dig vackra lösningar för trädfällning till bra priser.
  • Du får en dedikerad trädfällare med bred kompetens inom trädvård och trädfällning.
  • Anlitar du Trädfällning24 behöver du inte vänta länge på att jobbet skall bli utfört.

lidingo2 Ön Lidingö ligger öster om Stockholm och har förbindelse med fastlandet genom Lidingöbron. Kommunen Lidingö har idag strax över 45 000 invånare och befolkningsökningen är stadig. Lidingö erbjuder sköna vyer med mycket vatten och en avstressad miljö trots att huvudstaden Stockholm bara ligger ett stenkast bort. Här finns sevärdheter som Villa Söderåsa, Elvsviken och Millesgårdens konstmuseum. Lidingö med dess blandade bebyggelse av gamla och nya fritidshus, villor och flerfamiljshus erbjuder intressanta utmaningar för Trädfällning24. Vår specialitet är att på säkert sätt ta ner träd som står så svårt till att det inte går att använda avverkningsmaskiner. Metoden kallas för sektionsfällning och går ut på att man klättrar upp i trädet och kapar det i lämpliga bitar som sedan släpps ner intill trädet alternativt firas ner om omgivningen kräver det.

Trädfällning24 har ett nätverk av yrkeskunniga trädfällare runt om i Sverige och du kan välja den som bäst passar dina behov för trädfällning på Lidingö.

 

Trädfällning på Lidingö och över hela Stockholm

Trädfällning24 har en stark närvaro över hela Stockholm. Tack vare vårt breda nätverk inom Stockholmsregionen så tar sig våra trädfällare snabbt ut till Lidingö för trädfällning då tjänsten kallar. Då vi har stora valmöjligheter när det gäller de allra mest erfarna och kompetenta trädfällarna och dessutom har du möjligheten att få det bästa prisförslaget.

Om du anlitar oss får du:

• Alltid fast offert
• bra och rimligt pris
• en seriös och erfaren trädfällare som är fullt försäkrad
• snabb service och tillgänglighet för att eventuellt bedöma arbetet på plats

 

 

Välj trädfällning24 för säker trädfällning på Lidingö

lidingo1En erfaren och kunnig trädfällare vet att trädfällning är ett precisionsarbete vad gäller planering och utförande. Riskbedömning är alltid en faktor våra medarbetare lägger fokus vid. Trädfällning på Lidingö är inget undantag eftersom det finns täta och trängre bostadsområden där risken för att trädet kan skada bebyggelse är större.

Samtliga av våra trädfällare har alltid med sig försäkringsbeviset på plats. Det är en naturlig del av arbetet som trädfällare att alltid prioritera risk och omsorg.

 

Hör av dig så hjälper vi dig!

Har du frågor och funderingar om träd som du bedömer vara nära förestående en fällning? Vi bistår med trädfällning på Lidingö och vi är snabba på att svara och vara ute på plats. Tveka därför inte att höra av dig till oss. Du kan antingen skicka en offert elektroniskt via formuläret ovan eller ringa oss på direktnummer 08 – 400 112 40. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig när det passar dig!