Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Omsorgsfull trädfällning i Haninge

  1. Trädfällning24
  2. Omsorgsfull trädfällning i Haninge

haninge1Trädfällning24 arbetar över hela Sverige och har utfört många uppdrag i Stockholms skärgård. Den vackra naturen med sin varierade bebyggelse, som ofta är insprängd i uppvuxen skog, har inneburit intressanta utmaningar för den teknik som Trädfällning24 praktiserar. Ofta tillämpas sektionsfällning, vilket innebär att trädet när det inte kan fällas i ett stycke plockas ner bit för bit. Det går till så att trädfällaren sågar ner grenarna som släpps ner, eller om det krävs firas ner. Därefter kapas stammen i lämpliga längder som också släpps eller firas ner på marken. Detta tillvägagångssätt är nödvändigt när träden står nära hus, vägar eller annat som är ömtåligt, och där det inte går att komma åt med konventionella metoder.

 

Kymendö, Muskö och Galös magiska natur

haninge2Haninge är en stor skärgårdskommun med flera tusen stora och små öar. Kommunen omfattar bland annat naturreservatet Gålö och Tyresta nationalpark, Utö, Muskö och Kymendö klingar säkert välbekant för skärgårdvänner. Att Kymendö inspirerade August Strindberg till att skriva romanen Hemsöborna är ingen hemlighet. Han hyrde en sommarbostad där och tillbringade många somrar på den idyllska ön med sin fru Siri von Essen och deras gemensamma barn.

Nära Muskö ligger den berömda ön Älvsnabben där Gustav II Adolfs stora flotta samlades. Den skeppade över krigshären som skulle utkämpa det Trettioåriga kriget i Tyskland. Gålö är numera en halvö sedan sundet mot fastlandet fylldes igen i mitten av 1800-talet och är bland annat känt för fina sandstränder, vackra natur och goda fiskemöjligheter.

Haninges centralort är Handen, vars bebyggelse ursprungligen mest bestod av fritidshus med inslag av villabebyggelse, men under senare hälften av 1900-talet tilltog byggandet av flerfamiljshus. Inom bekvämt avstånd når man numera såväl pendeltågstation som Handens sjukhus. Kommunen äldsta tätort är Dalarö som under sommaren lockar många besökare. Ett annat populärt utflyktsmål är Jordbrogravfältet, som lär vara ett av de största järnåldersgravfälten i Sverige.

 

Trädfällning i Haninges skiftade miljöer

I Haninge finns ett stort och skyddsvärt tallbestånd som är typiskt för området. Det finns också stora solitärträd som ofta är knuta till speciella platser. Trädfällning24 fäller ofta träd eller konsulteras som trädvårdsspecialister i Haninge kommun. Vi utför alla uppdrag med stor respekt för närmiljön och egendomar. Alla våra trädfällare är välutbildade och samtliga har giltig ansvarsförsäkring. Vi är medvetna om att varje träd är unikt och för oss finns inga omöjliga träd. Förutom trädfällning i Haninge erbjuder vi även:
Arboristkonsultation – När bör ett träd beskäras och hur ska ett skadat träd bäst tas om hand? Våra certifierade arborister ger goda, men inte dyra, råd.
Bortforsling – Träd eller ris som måste forslas bort? Det ordnar vi till ett av marknadens absolut bästa priser.
Trädgårdsskötsel – Hur ska man tänka när man bygger upp en ny trädgård? Trädfällning24 har erfarna och skickliga konsulter som hjälper dig.

Kontakt oss om du behöver hjälp med trädfällning eller relaterade tjänster i Haninge. Du når oss på telefon: 010 – 49 58 100 varje dag mellan 8-20 eller dygnet runt på mejl: info@tradfallning24.se. Varmt välkommen till Trädfällning24!