Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Säkert och miljövänligt trädarbete i Norrtälje

  1. Trädfällning24
  2. Säkert och miljövänligt trädarbete i Norrtälje

norrtälje1Norrtälje är hjärtat i Roslagen och brukar kallas dess huvudstad. Det är en liten, idyllisk stad och i stadskärnan finns många genuina trähus som kantar kullerstensgatorna. Där finns en mångfald butiker, kaféer och krogar. För att hålla efter de många träden som inkräktar på utrymmet behövs varsam trädfällning och trädvård i Norrtälje.

Närheten till havet och skärgården bidrar till den sköna stämningen i Norrtälje. I skärgården utanför finns ca 10 000 öar, varav många är riksbekanta som t ex Yxlan och Bidö som båda har färjeförbindelse från Furusund. Väddö med bland andra Assön, Granön och Lingslättö rymmer Barnens ö där man haft barnkoloniverksamhet sedan 1912.

Många från de omgivande tätorterna, såsom Bergshamra, Grisslehamn, Hallstavik, Riala, Edsbro, och Rimbo, söker sig till Norrtälje för inköp och rekreation. Även i dessa orter finns behovet av trädfällning och Trädfällning24 har lokal anknytning till Bergshamra där vi utfört ett flertal uppdrag. I samtliga fall med den skonsamma tekniken som innebär att trädfällaren klättrar upp i trädet och kvistar och kapar i hanterbara bitar som vid behov försiktigt firas ner.

 

Miljö och säkerhet är vår prioritet

norrtälje2Ibland har trädfällning en negativ klang för att man skär itu och avlivar en levand växt som är viktig för miljö och natur. Ett friskt träd är viktigt för omgivningen då det skyddar mot föroreningar, vindar, ljud och alltför stark sol. Dessutom kan ett levande träd höja din fastighets värde om du tar hand om det på rätt sätt.

Träd som börjar vissna och dö på grund av ålder eller för att de skötts om på fel sätt kan komma att bli en avsevärd börda och kostnad. Riktigt storvuxna träd som växer tätt intill eller över ditt hus utgör en stor risk.

Trädfällning24 har både trädvårdare, arborister och trädfällare som bedömt träds förutsättningar under många år. Vi prioriterar både miljö- och säkerhetsaspekten i vår analys. Det är bättre att ta tid på sig i bedömningsarbetet, slarvar man där så spelar man roulette med kundens fastighet och mark. Det kan vi aldrig utsätta någon för! Trädfällning är den sista utvägen för ett träd och då är det viktigt att man utför det arbetet så noggrannt och metodiskt som möjligt. Det är Trädfällning24 bra på!

 

Skonsam trädfällning i Norrtälje – vi utför avancerad trädfällning

I normalfallet klättrar våra trädfällare upp i trädet och fäller det bit för bit. Denna metod kallas för avancerad trädfällning och är alltid skonsammare än tekniker där maskiner såsom skylifts används. Vi har några av Sveriges yppersta klättrare som varit yrkesamma i många år inom trädfällning. Det gör att du får trädarbetet utfört med högsta precision.

Bor du i Norrtälje och behöver hjälp med trädvård eller trädfällning så är det bara att höra av sig till oss. Antingen så ringer du eller skickar oss en offertförfrågan. Vi svarar fort och vi är tydliga i vår kommunikation. Dessutom är vi alltid ärliga och rimliga när det gäller pris. Vi behöver knappast påpeka att vi har både F-skattesedel och samtliga av våra trädfällare är fullt försäkrade.