Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Avancerad trädfällning i Djursholm

  1. Trädfällning24
  2. Avancerad trädfällning i Djursholm

djursholmVillasamhället Djursholm ligger i Danderyds kommun. Djursholm har nu i princip växt samman med det närbelägna Stocksund. Djursholm har ända sedan början kännetecknats av de magnifika villorna, ofta i vackra sjölägen och med stora tomter. Planerarna, och längre fram invånarna, månade om naturen och de vackra parkträden samt övrig befintlig skog. Trädvård och viss trädfällning är en naturlig del av förvaltningen av miljön i Djursholm.

Trädfällning måste ske med avsikt att bevara ursprungskaraktären i området och bör utföras på ett för omgivningen så skonsamt sätt som möjligt. Trädfällning24 tillämpar en metod som innebär att trädfällaren (i de fall ett träd måste tas ner i ett besvärligt läge) klättrar upp i trädet och kvistar det samt kapar i lämpliga bitar, vilka vid behov varsamt firas ner. Om nedre delen av stammen sedan kan fällas, så görs en precisionsfällning åt lämpligt håll. Ofta vill uppdragsgivaren behålla veden, och kan då efter överenskommelse få den kapad i lämpliga kubbar. Om man vill få grenar och ris bortforslat kan det också ombesörjas av Trädfällning24.

 

Fördelaktigt att anlita Trädfällning24 i Djursholm

djursholm1Det finns många fördelar med att anlita Trädfällning24 för trädfällning i Djursholm. Vi har många arbetare nära till hands som snabbt kan vara på fort på plats för en utvärdering eller för att ta sig an jobbet.

Du får alltid ett fast pris av oss och du kan vara helt lugn att vi är fullt ansvarsförsäkrade. Varje trädfällare som kommer på besök hos er har alltid försäkringsbeviset i beredskap. Då vi har fler trädfällare som kan ta sig an trädfällning i Djursholm så har du möjlighet att välja mellan fler än ett prisförslag.

Vi erbjuder kompletterande tjänster såsom beskärning av enskilda tyngre grena, stubbfräsning och trädkonsultering genom arborist (specialistutbildad inom trädvård).

 

djursholm2Avancerad trädfällning i fokus

Givet att trädfällningsuppdragen i Djursholm ofta handlar om trädpartier upp till tio träd så tillämpar vi i de flesta fall metoden “avancerad trädfällning”. Det innebär att våra klätterutbildade trädfällare klättrar upp i trädet och fäller det bit för bit. Varje trädbit firas ned genom rep medan en person arbetar på marknivå med att ta emot trädsektionerna och hålla området nedanför träd fri från grenar och sly. Många av våra kunder föredrar att vara med under trädfällning då priset sålunda blir billigare. Det är inte svårt att assistera trädfällaren och vi ger de som väljer att vara assistenter till trädfällare tydliga instruktioner om hur de skall gå till väga.

 

Hör av dig till oss för fler prisförslag!

Om du har ett träd som behöver hjälp med skall du inte tveka att höra av dig till oss. Vi svarar direkt på telefon under kontorstid 9-18 vardagar eller på mail dygnet runt. Om du skickar en förfrågan via vår nättjänst så är vi tacksamma om du bifogar en bild över trädet eller träden. På så sätt kan vi stunden senare skicka tillbaka ett fast prisförslag till dig.

Välkommen till Trädfällning24!

Vi ses och hörs!