Om oss

Kort fakta om Trädfällning24 AB

 • Sveriges första nätverkstjänst för trädfällning
 • Sveriges mest besökta webbsida för trädfällningstjänster
 • Alla våra medarbetare är fullt försäkrade och godkända för F-skatt
 • Lanserades i Juli 2013
 • Tjänsten är tillgänglig över hela landet
 • Över 200 samarbetspartners
 • Filosofi: kund, pris och kvalitet i fokus
 • Medlemmar av ISA, Svenska Trädföreningen och Sveriges Arboristförbund

Detta är Trädfällning24!

Trädfällning24 är det första heltäckande nätverket i Sverige av trädfällare, arborister och trädvårdskonsulter som erbjuder kunder högkvalitativa tjänster till förmånliga priser. Trädfällning och trädvård är knappast unika tjänster. De finns att tillgå på nätet men problemet är ofta att många sidor saknar en helhetslösning för kunden. Många webbplatser är diffusa i sina upplägg och det är inte alltid lätt för kunden att veta vad de får för sina pengar.

“Genom att alltid ha folk redo att ta sig an arbeteten oavsett tid och plats kommer kunden få det högsta mervärdet”.

Trädfällning24 tillhandahåller professionella tjänster inom trädfällning åt kunder till ett rimligt pris. Vi har möjligheten att erbjuda tjänsterna till landets alla hörn genom ett enkelt och samlat tjänsteutbud. Trädfällning24s koncept vilar på idén att bygga ett nätverk av de mest kompetenta yrkesverksamma trädfällarna och trädvårdskonsulterna i branschen. Genom att alltid ha folk redo att ta sig an arbeteten – oavsett tid och plats – kommer kunden få det högsta mervärdet. Är man ensam som trädfällare och har hög arbetsbelastning tvingas man ibland ge upp jobb och många gånger missar man kundservice som är nog så viktig.

Trädfällning24s mål är att kort och gott att svara upp mot att

 • ge den högsta kvalitén på utförda trädfällningstjänster
 • vara tillgänglig oavsett tid och plats samt att svara snabb på kundförfrågningar
 • ge ett rimligt och konkurrenskraftigt pris till kund

 

Vilka är vi?

VD, Anders Wilson

VD för Trädfällning24 är Anders Wilson, elitklättrare och utbildare av klättrare runtom i landet. Från professionell klättring var steget för Anders inte långt till att praktisera så kallad avancerad trädfällning där trädfällaren klättrar upp i trädet och fäller det i sektioner. Under sina år som egenföretagare inom trädfällning blev Anders snabbt omtyckt bland kunder och branschkollegor. Anders förde länge dialoger med kollegor om att slå samman flera trädfällare till större samarbeten och en enad konstellation som erbjuder samma tjänst. Från dessa tankar blev sedan Trädfällning24 en verksamhet och en fullfjädrad tjänst för trädfällning och trädvård.

“Ju fler erfarna inom området, desto starkare blir vår tjänst för personer som behöver trädfällning”

Det säger sig självt att en tjänst blir bra om de främsta inom området kan vara delaktiga och utveckla tjänsten. Eftersom Trädfällning24 från början hade med sig många veteraner som varit verksamma i över 20 år så hade vi det stöd och den kompetens som behövdes för att veta hur vi skulle paketera tjänsten. “Ju fler erfarna inom området, desto starkare blir vår tjänst”, menar Anders Wilson. Det svåra jobbet återstod sedan att göra allting enkelt och friktionsfritt för kunderna som kom i kontakt med oss.

 

Vi brinner för det vi gör!

TrädfällningsarbeteNu vet vi att Trädfällning24 fungerar landet över och att kunder blivit ytterst nöjda med våra tjänster och kundservice. Trädfällning24 är ett team av människor som brinner för det de arbetar med, nämligen trädfällning och trädvård. Det som gör oss starka är att vi har erfarenheten och vanan men drivs hela tiden av att skapa en bättre tjänst. Många av våra kunder är ofta intresserade av trädvård och vill gärna lära sig mer och ibland delta i arbetsprocessen. Vi ser det som vår självklara uppgift att utbilda alla privatpersoner och intresserade som har frågor om det vi arbetar med – vi älskar det vi gör och vill gärna dela med oss av våra kunskaper!

 

 

 

Vi är tillgängliga!

Vi når ut med våra tjänster till hela landet och att vi kan göra det snabbt och med högsta kundberedskap när det ringer eller när vi får en förfrågan via email. Vi vill kunna svara upp mot att alltid kunna vara tillgängliga i alla lägen. Dessutom kan vi ställa upp med de bästa och främsta yrkesutövarna till rimliga priser. Det skall inte kosta skjortan att fälla ett träd, men samtidigt skall jobbet utföras av kunnigt folk som vet vad de gör.

 

Att anlita Trädfällning24

Att anlita Trädfällning24 är inte krångligare än att du ringer eller kontaktar oss på vår hemsida och berättar vad du har för problem. Du behöver inte fylla i några onödiga uppgifter som man blir less på, däremot så vill vi gärna ha en bra beskrivning av ditt problem – helst med bild. Fokus måste ligga på kunden om man skall svara upp mot en bra tjänst inom trädfällning. Vi ser till att du får hjälp i alla lägen!

 

Blir det billigare att fälla träd med oss?

Ja, det blir det och dessutom blir kvalitén högre! Vi är en rikstäckande tjänst av duktiga och erfarna trädfällare. Det gör att vi kan erbjuda det lägsta priset till våra kunder från en trädfällare som vi säkerhetsställt och kan skicka ut på uppdrag. Till skillnad från generella offertjänster och portaler kan du som kund vara försäkrad om att du i alla lägen får en trädfällare som du kan lita på. En tjänst inom trädfällning är en investering och det är viktigt att man inte slarvar i många lägen. Resultatet kan bli ödesdigert och kostsamt om arbetet utförs felaktigt eller om ansvarsförsäkring saknas. Hos oss får du alltid mycket prisvärt alternativ för trädfällning med en kompetent och yrkesvan trädfällare.

 

Blir det ett säkert och bra jobb?

Ja, det blir det! Samtliga av våra anslutna trädfällare är utbildade inom sina områden och säkerhet är ett mantra för oss. Vi låter vår erfarenhet tala för sig själv men det råder ingen tvekan om att vi vet vad vi gör när vi arbetar. Självklart är vi försäkrade och vi tar alltid med oss beviset ut på plats innan vi utför jobbet.

Var säker på att det blir ett bra jobb med Trädfällning24!