Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Stort behov av trädfällning på Ingarö

  1. Trädfällning24
  2. Stort behov av trädfällning på Ingarö

Tradfallning-Ingaro-1I Värmdö kommun ligger Ingarö vackert beläget i skärgården. Här har människor levt sedan Bronsåldern, vilket vi vet tack vare de fornlämningar som har hittats på ön. Ingarö är en mycket naturskön ö, här finns flera naturreservat och vandringsstigar och ön saknar helt städer. Istället finns här ett antal mindre tätorter och småorter, bland annat Brunn, Fågelvikshöjden och Långvik.

På Ingarö är det populärt att bo och invånarantalet ökar ständigt inte minst på grund av de goda pendlingsmöjligheterna till Stockholm. Det ger alltså människor möjlighet att få ta del av storstadspulsen men samtidigt njuta av lugnet på landsbygden under sin lediga tid. Det är fullt förståeligt att människor trivs här, men eftersom generationer redan har levt sina liv på Ingarö är det många trädgårdar som börjar drabbas av övervuxna träd, träd som behöver vård eller i värsta fall fällas. Behovet av trädfällning på Ingarö är stort, och vi på Trädfällning24 är ständigt beredda att erbjuda våra kvalitativa och populära tjänster.

 

Vänd dig till Trädfällning24 för trädfällning på Ingarö!

Tradfallning-Ingaro-2

Vi på Trädfällning24 har ett stort nätverk av trädfällare och gedigen förankring på Ingarö. Våra medarbetare är klättrare, och använder en fällningsteknik som kallas ”avancerad trädfällning”. Det är den mest miljömässiga och skonsamma metoden för trädfällning, eftersom den går ut på att ta sig upp i trädet och såga ner det en bit i taget. De avsågade bitarna hissas sedan försiktigt ner, vilket gör att vi kan fälla träd även på platser med mycket känslig växtlighet. Tekniken innebär också att vi kommer åt att fälla träd som står trångt eller väldigt nära en fastighet. Våra medarbetare har i många fall mästerskapsmedaljer i klättring, och är dessutom alltid välförsäkrade om en olycka mot förmodan skulle inträffa under en trädfällning på Ingarö.
 

 

Vårt erbjudande till dig

Tradfallning-Ingaro-3Trädfällning24 har mycket mer än trädfällning att erbjuda. Bland våra populäraste tjänster ingår:

  • Arborist – Vi har ISA-certifierade arborister som hjälper dig med allt inom avancerad trädvård och trädkonsultation
  • Trädvårdare – Våra duktiga trädvårdare hjälper dig med beskärning, trädgårdsskötsel med mera.
  • Stubbfräsning – Till ett lågt fast pris fräser vi bort de fula och irriterande stubbarna i din trädgård.
  • Kubbning – Vi erbjuder kubbning och uppkapning av trädstammen när vi fäller träd hos dig. Vi kan bland annat såga till lagom stora kuber för vedkapen.
  • Transport/bortforsling – Våra tjänster för transport och bortforsling är väl utvecklade och mycket populära. Vi vågar påstå att vi har ett av marknadens allra lägsta pris inom området.

Våra arborister är certifierade och kan hjälpa dig med trädkonsultationer eller behandlingar av träd i behov av vård. Ger ditt fruktträd för dålig avkastning kan till exempel en arborist beskära trädet på ett sådant sätt att chansen ökar att få mer frukt. När du anlitar Trädfällning24 kan du lita på att alltid få ett fast pris och eftersom vi har många medarbetare i vårt nätverk kan du också få offerter från flera yrkesmän och på så vis ha möjlighet att välja den trädfällare som passar just dig bäst. Ring oss på 010-49 58 100 eller mejla på info@tradfallning.se. Varmt välkommen till Trädfällning24 – din trädfällare på ingarö.