VD har ordet

Anders WilsonHej!

Jag har jobbat professionellt med avancerad trädfällning de senaste 5 åren och jag har nog gjort arbeten över nästan hela Sverige. Jag har haft lyckan att kunna arbeta på den plats jag älskar mest, nämligen i den vackra och levande naturen. För cirka tre månader sedan gjorde jag slag i saken och öppnade portarna till Trädfällning24, ett alternativ som skall vara tillgängligt för hela Sverige. Idén kläcktes egentligen för mer än ett år sedan men det har tagit tid att hitta rätt, kompetent och ambitiöst folk som delar visionen med Trädfällning24.

Vi vill inte bara vara ett företag som åker ut till en kund och kapar ett träd. Vi är så mycket mer eftersom vi värnar om både trädvård och miljö. Trädfällning24 finns för att vi är måna om natur och omgivning och det upplyser vi om för varenda kund som vi träffar när vi arbetar. Vi har en utbildande uppgift som trädvårdare, trädfällare och arborister. Det har gjort oss väldigt omtyckta har vi märkt.

 

Vi står för kvalitet och säkerhet

Trädfällning24 är ett lätt alternativ för internetanvändaren. Du fyller raskt i dina uppgifter och ditt ärende. Vi är selektiva utefter starka kvalitets- och kompetenskriterier och vi har valt de mest utbildade och tränade trädfällare och/eller arborister som finns att tillgå landet över. Det är dessa som lämnar prisförslag om du önskar fler alternativ. Till skillnad från de generella offerttjänsterna ute på nätet så sitter vi på en högre kvalitetsstämpel eftersom gruppen bakom Trädfällning24 själva är yrkesverksamma inom branschen. Våra kunder säger att detta är att föredra eftersom säkerhet och kvalitet går före allt annat när det gäller tjänster inom trädvård och trädfällning. Det är ju trots allt en investering man gör.

 

Trädfällning24 etta på Google!

Etta-i-Sverige-på-Sverige-bra-jobbat2Vår sida har varit live i drygt två månader och vi har nått fantastiska resultat. Så sent som igår kunde vi äntligen titulera oss som “etta i Sverige på trädfällning”. Det tackar vi alla duktiga medarbetare och kollegor runtom i landet för. Det är ni som är Trädfällning24 och utan er hade detta aldrig varit möjligt!

Hösten är nu här och arbetet kommer att fortsätta lika intensivt och roligt som tidigare. Vi kommer fortsätta med det vi är bra på och förhoppningsvis så ses vi “på jobbet”!

Ha det bäst!
Med vänliga hälsningar
Anders Wilson, VD Trädfällning24