Vad är en bra trädfällare?

  1. Trädfällning24
  2. Nyheter
  3. Vad är en bra trädfällare?

en-bra-trädfällareI den här artikeln skall vi titta närmare på det som vi tycker viktigt i valet av trädfällare. Trädfälning24 är inte en vanlig offerttjänst. Vi är ett tjänsteföretag på alla plan och vi är ett nätverk av trädfällare som samtliga anslutit till Trädfällning24 för att de besitter egenskaper som gör dem till tillförlitliga, kompetenta och duktiga trädfällare. Visst kan vi erbjuda några av Sveriges mest konkurrenskraftiga priser men viktigare för oss är att vi håller högsta möjliga kvalitet i alla led. Vi vill vara bäst på kundbemötande, professionalism och samt ha trädfällare som utför ett effektivt och samtidigt noggrannt arbete.

Vi tittar inte bara på hur erfaren en trädfällare säger sig vara. Det finns säkert ett hundratal trädfällare i Sverige som kan kalla sig för ”erfarna trädfällare” men även om trädfällaren har fällit träd i tio eller tjugo år så kan det vara svårt att dubbelkolla referenser. Vi ser givetvis att trädfällaren helst är erfaren och har utfört många arbeten men vi försöker också titta bortom erfarenhet och referenser.

 

Hur vet vi att trädfällarna är kompetenta?

Det viktiga för oss är att trädfällarna vi skickar ut på uppdrag har de egenskaper som är till störst nytta och belåtelse för kunder runtom i Sverige söker. Trädfällnings- och trädvårdstjänster genom oss skall vara en förstaklassig service från det att vi träffar kunden för första gången till slutförandet av tjänsten. Vi har i egenskap av att själva vara trädfällare erfarenheten att kunder vill kunna känna sig helt lugna med att trädfällaren har den kompetens och kunnighet som krävs för utförandet av trädfällningen. Naturligtvis vill de också ha ett rimligt pris på tjänsten.

Vilka-trädfällare-anlitasHur vet vi vad en bra trädfällare är då? Givetvis har vi på samma sätt som ett rekryteringsföretag gått igenom både kvalifikationer och utbildningar för varje trädfällare som vill arbeta med oss. Det är en sak att sålla bland CVs och meritförteckningar, man måste också veta vad trädfällning och trädvård handlar om under processen. Först efter det att vi samtalat med och träffat trädfällaren kan vi bilda oss en egen uppfattning för att se om den överensstämmer med vad vi fått på papper. Efter det återstår jobbet att kontrollera referenser och ta reda på om kunderna var nöjda med fällaren eller arboristen. När det är gjort har vi kommit en bit på vägen i vårt val av en bra trädfällare.

 

Kundens stämpel på att trädfällarna är bra

Bra-kvalitet-på-trädfällningDet måste alltid finnas en säkerhetsstämpel på trädfällarna så att kunden kan känna sig nöjd och trygg i sitt val. I vår första kontakt med kund så följer det sig naturligt att kunden är försäkrad om att Trädfällning24 är fullt seriös och innehar F-skattebevis. Detta står även tydligt angivet på vår hemsida. Många kunder är väl insatta när det gäller trädvårdstjänster eller trädfällning.

Kunderna i Sverige letar inte bara efter låga priser utan vill givetvis att kvalitet skall hålla ett bra mått i alla lägen. Många av de frågor vi får gällande de arbeten vi får kan därför mynna ut i en diskussion om vad våra träfällare erbjuder som försäkrar kunden om att de är kompetenta och pålitliga yrkesmänniskor.

 

Vi skickar alltid ut en kompetent trädfällare som

  • uppvisar giltigt försäkringsbevis upp till 10 miljoner kronor (ansvarsförsäkring)
  • kan uppvisa tydliga referenser från tidigare jobb om så önskas av kund
  • visar upp eventuella certifieringar och körkort om så krävs på grund av arbetets omfattning eller svårighetsgrad
  • har en utbildande och upplysande roll om frågor ställs inom ämnen som trädvård och fällning av träd
  • är trevlig och bemötande mot kunden, det tjänar ingenting till att vara kort eller kall bara för att man är ute på uppdrag hos kund för att utföra det minsta eller enklaste arbetet