Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning Stockholm pris

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Stockholm
  3. Trädfällning Stockholm pris

stockholm4Vid kontakt med oss kommer vi att ställa upp med den kompetens –  som behövs för att tillgodose ditt behov –  till lägsta möjliga pris. Självfallet arbetar vi med högsta möjliga kundgaranti. Vår kundpolicy är att vi är nöjda först när du är nöjd. Vi prioriterar ett nära samarbete med våra kunder. Vi är inte bara trevliga och bemötande, vi lyssnar verkligen på dina frågor och förstår ditt behov. Detta är helt enkelt förutsättningen för att vi skall kunna göra ett bra jobb.

När det gäller pris för trädfällning i Stockholm så kan vi i vissa fall komma överens om det per telefon. I andra fall måste vi få en bild av hur situationen ser ut och var trädet står placerat. Det är ytterst viktigt eftersom vi snabbt gör en riskbedömning på hur krävande arbetet kan bli. Gäller det flera träd så ser vi gärna att vi besöker platsen för en kostnadsfri bedömning.

 

Priset på trädfällningen beror i huvudsak på

  • trädets höjd, tyngd och placering
  • hur hög risk det innebär att utföra arbetet
  • hur lång tid arbetet uppskattas till

Behovet av trädfällning i Stockholm har under de senaste åren ökat kraftigt och förfrågningarna fortsätter att strömma in dagligen. Tack vare vårt starka nätverk av specialister inom samtliga kompetensområden så är vi en av få aktörer som har möjligheten att alltid tacka ja till ett jobb.

 

Kontakta oss för prisfrågor och kompletterande tjänster

 

Kontakta oss för prisfrågor och kompletterande tjänster

Har du frågor som gäller pris för trädfällning i Stockholm så ta kontakt med oss. Vi lyssnar och besvarar dig omgående. Har du också frågor om kompletterande tjänster såsom stubbfräsning och övrig trädvård så bistår vi gärna med hjälp. Läs gärna om priser för kompletterande tjänster här.