Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Populärt med trädfällning i Växjö

  1. Trädfällning24
  2. Populärt med trädfällning i Växjö

Tradfallning-vaxjo-1Växjö vill gärna kallas för” Europas grönaste stad och man har verkligen fog för det också. Staden satsar mycket på miljöarbete, men också på cykelvägar och möjlighet för allmänheten att hyra odlingslotter. Intresset för odling och växter är med andra ord stort i Växjö. Då det är en mycket gammal stad med anor från 1000-talet finns här gott om fornlämningar, gamla kyrkor och äldre hus, men husen i de flesta av Växjös stadsdelar, till exempel Araby och Hovshaga, härstammar från 1960–70-talet.

De trädgårdar som anlades under den här tiden har nu hunnit växa upp rejält och ett stort antal träd är numera rejält välvuxna och i flera fall passar de inte längre så bra in i sin omgivning. Därför upplever vi på Trädfällning24 ett allt högre behov av trädfällning i Växjö. Många hus från den här perioden byter nu även ägare och de nya ägarna vill förstås sätta sin egen prägel på trädgården och byta ut övervuxna eller sjuka träd. Ibland kan det förstås räcka med beskärning av till exempel ett fruktträd för att få rikliga skördar igen, men i många fall återstår tyvärr bara att fälla trädet.

 

Beskärning, trädvård och trädfällning i Växjö

Tradfallning-vaxjo-3Det finns mycket att göra i Växjö när man inte arbetar med miljö eller trädgård. Här finns förutom historiska byggnader som Växjö Domkyrka och Kronobergs Slott också museer, bland annat Utvandrarnas Hus och Smålands museum. På Smålands museum ligger tyngdpunkten på glas, då Småland är berömt för sina många glasbruk. En populär park som anlades redan på 1950-talet är Linnéparken, där man hittar minst en växt från var och en av Carl Von Linnés växtfamiljer. Kanske något att inspireras av i din egen trädgård?

För villaägare, kommun och organisationer och företag är det ibland nödvändigt att ta in experthjälp när det kommer till trädfällning och trädvård. Att fälla ett träd på tiotals meter är ingen enkel uppgift för en lekman och vi rekommenderar att du avstår från att göra det för din egen säkerhets skull.Även beskärning och trädvård kan vara svårt utan utbildning. Vi på Trädfällning24 kan erbjuda tjänster av både trädfällare, trädvårdare och arborister för att på så vis kunna täcka hela behovet av trädrelaterade tjänster.

 

 

Trädfällning i Växjö med fokus på säkerhet

Tradfallning-vaxjo-2Trädfällning24 har säkerhet som största prioritet. Vi är alltid fullt försäkrade (men har hittills aldrig behövt utnyttja försäkringarna) och är noga med kompetensutveckling kring säkerhet vid trädfällning. När vi fäller träd använder vi oss oftast av en metod som heter ”avancerad trädfällning” som går ut på att trädfällaren klättrar upp i trädet och fäller det bit för bit uppifrån, och firar ner grenar och kubbar allt eftersom. På så sätt riskerar inte trädet att fällas över till exempel en byggnad eller ömtåliga omgivningar, och marken runt trädet påverkas inte negativt av trädfällningen.
 

 

Erfarna trädfällare till rätt pris

Med vårt urval av många olika trädfällare får du alltid en erfaren trädfällare till ett bra pris. Du slipper hålla på och leta upp en lämplig firma själv och vi ger dig alla uppgifter så att du enkelt kan välja det alternativ som passar dig bäst utifrån aspekter som pris, tidsåtgång, erfarenhet och rekommendationer. Vår garanti till dig är att du alltid får ett bra utfört jobb till ett mycket rimligt pris. Välkommen att kontakta oss på Trädfällning24 idag!