Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Uppsala

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Uppsala

uppsala1Uppsala är en vacker universitetsstad med anor från 1600-talet. Det är också Sveriges fjärde största stad med en mångfacetterad miljö som ger känslan av både storstad och pittoresk landsort på samma gång. Det anrika universitet har utbildat och samlat såväl regenter som nobelpristagare och statsministrar. Staden är känd för sin vackra siluett vilken porträtteras av den vackra domkyrkan och slottet.

Uppsala har numera drygt 200 000 invånare och staden har ett utmärkt geografiskt läge med närheten till Stockholm och den nya SL-pendeln. Många studenter runtom i landet väljer att studera på Uppsala universitet och bosätta sig i ett av flera studentområden i staden. Här finns ett stort utbud av historiska platser, friluftsområden, kultur och nöjesliv. Några smultronställen runt Uppsalas natur är Trollskogen i Stadsskogen, Tunåsen högsta punkten i Gamla Uppsala och Fågeltornet i Övre Föret. Väl utförd trädfällning i Uppsala är viktigt för att rekreationsområden och bostadsområden ska hålla god kvalitet och säkerhet för både boende och besökare.

 

Breda tjänster inom trädfällning

Trädfällning24 är specialiserade på god trädvård och säker trädfällning, även i problematisk terräng och känsliga omgivningar. Vi skyddar dina egendomar och möter upp dina specifika behov av trädfällning i Uppsala. Vi erbjuder trädkonsultering, stubbfräsning och rotluftning och har möjlighet att hantera även mycket höga träd genom att arbeta med systematisk nedmontering uppifrån trädet. Det innebär att en professionell klättrare plockar ner trädet i sektioner och du får på så vis en skonsam form av trädfällning som utesluter kostnad för skylift. Samtidigt undviker du risk för skador på mark och intilliggande miljö.

 

Ett bra val för trädfällning i Uppsala!

uppsala2 Med vårt nätverk av kompetenta trädfällare har du som kund möjlighet att välja vad som passar dig bäst och tjänsten anpassas efter dina specifika behov. Om trädfällningen gäller fler än ett träd kan vi erbjuda paketpris. Ibland kan en riskanalys bli aktuell för trädfällningen, vilket gör att vi behöver vara på plats, men i de flesta fall sker kontakten och förfrågningar via telefon.

Vi tillhandahåller snabb service, erbjuder metodiska och tidseffektiva leveranser och kan dessutom ge dig som kund riktigt låga priser. Kontakta oss för professionell trädfällning i Uppsala!