Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Umeå

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Umeå

Umeå-1Trädfällning24 har ett gediget nätverk av trädfällare i Umeå med mångårig erfarenhet och stor branschkännedom. Vi är bland annat specialiserade på avancerad trädfällning och hjälper dig med säker trädfällning i svår terräng där träden är svåra att komma åt eller riskerar att skada omgivande egendomar. Vi kan garantera en trygg arbetsprocess genom vår expertis och vårt arbetssätt som alltid sätter säkerheten först. Vi skiljer oss från mindre erfarna trädfällare genom att vi kan göra riskanalyser och välja arbetssätt utifrån flera faktorer som i slutändan är viktiga för dig som kund.

Vi arbetar utan skylift och det sparar både dig och oss tid och pengar. Dessutom slipper vi åsamka skada på mark, miljö och egendom. Självfallet är Trädfällning24 med i Trädföreningen och ISA och alla våra trädfällare är fullt försäkrade, vilket gör att våra kunder slipper oförutsedda händelser och kan vara trygga med att de har gjort ett bra val.

 

Sektionsfällning och bortforsling

Umeå-2I tät bebyggelse står träden ofta på ett begränsat utrymme nära andra träd och hus. Fastigheter och telefonledningar gör ofta att det då är svårt att fälla trädet i sin helhet. Då använder vi oss av sektionsfällning där vi klättrar upp i trädet och fäller det bit för bit – så kallad sektionsfällning. Tunga fordon som skylifts och mobilkranar behöver då inte användas. Trädet fälls i hanterbara kuber och kvistar grenas bort på vägen ner mot stammen. Det är en skonsam metod som inte innebär några risker varken för din egendom eller omgivningen.

Utöver trädfällning i Umeå så kan vi även hjälpa till med en rad relaterade tjänster:
• Bortforsling av träd och ris
• Trädvård och arboristkonsultation
• Beskärning av träd och buskar
• Stubbfräsning
• Plantering av träd

 

Serviceinriktad och enkel trädfällning i Umeå

Umeå-3Vårt breda nätverk av trädfällare gör att du som kund har möjlighet att hitta både det lägsta priset och den bästa erfarenheten på trädfällare i Umeå. Vi tillhandahåller även omkringliggande tjänster såsom stubbfräsning, arboristkonsultation och annat trädgårdsarbete så att du slipper vända dig till flera aktörer. Till oss kan du också höra av dig om du har funderingar och vill veta hur trädfällning i Umeå vanligtvis fungerar innan du bestämmer dig.

Vi lägger stor vikt vid att vara tillgängliga för våra kunder och kan genom ett kortare samtal ofta avgöra hur arbetet ska läggas upp beroende på hur behovet ser ut. Vi kan också behöva komma ut för att göra en riskanalys eller be dig om en bild av träd som ska fällas. I samråd med dig hittar vi en strategi som passar din specifika situation, enkelt!

Kontakta oss och för omedelbar offert!

Trädfällning24 är en tjänst som är tillgänglig dygnet runt via mejl. Du når oss även på telefon 010 – 49 58 100 mellan klockan 8-20 varje dag. Vid de flesta förfrågningar kan vi ge dig en omedelbar prisuppgift och rekommendera dig vad som bör göras. Vid lite mer komplicerade fall tittar vi på fotrografier av trädet/en eller åker ut på plats för att göra en bedömning. Naturligtvis är det helt kostnadsfritt för dig. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar angående trädfällning i Umeå med omnejd. Varmt välkommen!