Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trosa – en trädvegetation i behov av vård

  1. Trädfällning24
  2. Trosa – en trädvegetation i behov av vård

TrosaSöder ut från Södertälje, via Järna och Vagnhärad kommer man till tätorten Trosa, som är centralort i Trosa kommun. Staden ligger vackert vid havet i de södra delarna av Stockholms skärgård. Trosa har tidigare kallats världens ände vilket kan bero på att det bara fanns en väg dit och sedan kom man inte längre utan var tvungen att vända tillbaka samma väg. Men staden är trots det livlig, inte minst under sommartiden när många turister kommer hit båtledes från andra delar av skärgården. Som i de flesta tätorter så har den ursprungliga trädvegetationen dragit i höjden och passar inte längre in bland hus och gator. Därför behövs trädfällning och trädvård i viss utsträckning både i Trosa och omnejd.

Trädfällning24 ombesörjer all slags trädfällning i Trosa med tillhörande kringuppgifter såsom stubbfräsning, rotluftning samt trädkonsultering. Vi kan även ordna med bortfrakt av grenar och trädstammar. I en del fall vill kunderna använda trädet som ved, och då ordnar vi med kapning i lämpliga längder.

 

Trädfällning och trädvård är vår kompetens

Trädfällning24 arbetar med trädfällning i Trosa och över hela Sörmland. Om du bor i Trosa och äger mark eller tomt med träd som du bedömer som en risk så tveka inte att höra av dig till oss. Vi är alltid tillgängliga och svarar på alla frågor om dina träd. Givetvis kostar det ingenting att få situationen bedömd och vi är självfallet rimliga i våra omdömen. Trädfällning är trots allt den sista utvägen inom trädvård även om du som ägare av marken eller tomten har rätten att avlägsna ett träd på de flesta grunder. Vi arbetar efter och natur- och miljömedvetna principer i första hand, inte efter snabba lösningar och kortsiktig profit. Finns det till exempel fågelbon i ett träd så väntar vi med att fälla det tills boet är övergivet.

 

Vikten av en seriös trädfällare i Trosa

trädfällning-trosaVi har trädfällare som har arbetat i många år och med otaliga erfarenheter inom trädvård och trädfällning. Många av oss är dessutom utbildade arborister och har stora kunskaper inom beskärning, trädinventering och plantering. Trädfällning24 bildades med grundtanken att vi tillsammans som ett nätverk skall hjälpa varandra med våra olika erfarenheter och på så sätt bidra till en ökat mervärde för kunden. Vi vet att det finns företag och privata trädfällare som är i desperat behov av jobb för att få snabba pengar. Det är tyvärr ofrånkomligt att sådant förekommer. Men vi arbetar inte så utan sätter säkerhetsaspekten främst. Det innebär att vi alltid är ordentligt försäkrade och har giltig F-skattesedel. Du kan känna dig trygg med våra tjänster, liksom tusentals kunder före dig har gjort.
 

 

 

I behov av trädfällning i Trosa?

Om du bor i Trosa med omnejd så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi svarar alltid på kontorstid 8-20 på 010 – 49 58 100 eller dygnet runt på mejl om du använder kontaktformuläret ovan. Vi är alltid ärliga och transparenta i alla kundkontakter och därför försöker vi alltid lämna fast offert redan när du kontaktar oss för första gången. Har du bifogat någon bild på de aktuella träden/trädet blir vi glada, eftersom vi då sannolikt kan ge dig en fast offert direkt. I enstaka fall behövs kompletterande bilder eller en bedömning på plats av oss, den innebär naturligtvis inga kostnader för dig som kund.

Varmt välkommen till din trädfällare i Trosa med omnejd!