Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Tillgänglig trädfällning i Trollhättan

  1. Trädfällning24
  2. Tillgänglig trädfällning i Trollhättan

trollhattan1

 

Trollhättan – staden vid kanalen

trollhattan2Trollhättan ligger utefter Göta älv vid Trollhätte kanal. Vattenkraften i de numera nästan torrlagda fallen användes redan under medeltiden för att driva bland annat sågar och kvarnar. En gång om året, under Fallens dagar i juli, släpps en del av vattnet löst i fallen och massor med människor deltar i festligheterna med artistuppträden och diverse aktiviteter. I normala fall utnyttjas vattnets fallhöjd för kraftutvinning och fallen är då nästan torrlagda.

Avancerad trädfällning i Trollhättan

I Trollhättans stadsmiljö med omgivningar finner Trädfällning24 utmanande arbetsuppgifter genom bland annat avancerad trädfällning; den metod som utvecklats för att kunna avlägsna eller beskära träd som växer i extra besvärliga lägen. Det är en teknik som innebär att trädfällaren klättrar upp i trädet, kapar och släpper ner grenar på uppvägen samt kapar av den stående stammen i passande bitar som släpps eller firas ner på marken. Allt för att skona omgivningen. Trädfällning24 är ledande i landet på denna metod och den har under årens lopp blivit lite av vårt signum. Utöver trädfällning erbjuder vi även:
• Stubbfräsning
• Trädvård
• Arboriskonsultation
• Bortforsling/Transport

Kanaler, slussar och historia

Trollhätte kanal förenas med Göta Kanal i Vänern och bildar tillsammans en 390 km lång vattenväg genom Sverige från Östersjön till Kattegatt via orter som Söderköping, Borensberg, Motala och Vänersborg. Söderköping, med sin uppsjö av restauranger och glassbarer vid slussområdet, är ett gott exempel på hur man kan utnyttja möjligheten till extrainkomster från båtfolk och övriga turister under sommarsäsongen. Med sina 58 slussar är kanalen den genom tiderna största byggnadsprojektet i Sverige och röstades 2007 fram till ett av de mest värdefulla kulturhistoriska objekten i landet. Samma år firades kanalens 175 årsjubileum.
I modern tid har vattenkraften starkt bidragit till många etableringar av företag med stort behov av tillgång på el. Intressant är att det statliga Vattenfall emanerar från köpet av Trollhätte Kanal AB, som ombildades till Kungliga vattenfallsstyrelsen som sedan blev just Vattenfall AB.

 

Trollywood

trollhattan3Vad man kanske inte tänker på är att en annan slags industri utvecklas i Trollhättan, nämligen filmindustri, och har gett staden smeknamnet Trollywood. Det är Svenska filminstitutet och Film i Väst som etablerat ett filmcentrum. Mer än hälften av Sveriges långfilmer har spelats in med Trollhättan som bas, och man har grundat sin egen Walk of Fame på Storgatan.

 

Certifierade arborister och trädfällare i Trollhättan

Vi har samlat landets främsta trädfällare och arborister i vårt nätverk. Våra kunder består av alltifrån kommuner och företag till privatpersoner. Våra anslutna medlemmar innehar certifiering och utbildning inom sitt kompetensområde; däribland ETW och ISA-certifiering. Det och vår långa erfarenhet av trädfällning i stadsmiljö gör oss till ett riktigt starkt alternativ för trädfällning i Trollhättan. Självfallet är alla våra trädfällare ordentligt försäkrade, du riskerar aldrig att få stå för notan om någonting mot förmodan går fel när du anlitar oss. Säkerhet och trygghet för kunden är A och O för oss. Som en av landets få trädfällare arbetar vi också enbart med fasta priser.

Hör av dig till oss för fast offert

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring våra tjänster. Vår duktiga kundtjänst finns på plats mellan 8-20 varje dag och hjälper dig mer än gärna på nummer: 010 – 49 58 100. Dessutom nås vi dygnet runt på mejl: info@tradfallning24.se. Om du bifogar en bild på det aktuella trädet/träden så kan vi oftast ge dig en fast offert direkt. Annars åker vi gärna ut och tittar på plats kostnadsfritt för att ge dig ett fast pris. Varmt välkommen till en professionell och säker trädfällare i Trollhättan med omnejd!