Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning Trelleborg

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning Trelleborg

Trelleborg är en stad som inte bara stoltserar med sitt havsnära läge utan även med den rika historia som satt sin prägel på stadens planering och byggnader. Staden Trelleborg har fått sitt namn efter den ringborg som anlades här av vikingarna redan på 900-talet. Som stad nämns Trelleborg år 1257 i en bevarad skrift. Resterna av ringborgen återfanns 1980 och har sedan dess delvis kunnat byggas upp igen. Staden medeltida stadsplan har fått stå orörd genom åren, även om staden sedan dess har förlorat många av sina äldre byggnader genom åren.

Trelleborg erbjuder besökare såväl härliga promenadstråk som spännande miljöer, varför inte ta en fika i Trelleborgs vattentorn som ritats av arkitekten Ivan Tengborg och invigdes 1912. Trelleborgs stadspark anlades och invigdes redan 1896 och här finns bland annat två svandammar samt härliga promenadsystem i engelsk stil. Naturen sträcker sig dock över hela staden i form av palmer och den unika Ginko-allén utmed Nygatan som hålls i god kondition genom kommunens arbete och trädfällning i Trelleborg.

trädfällning i trelleborg vid hamnen

En kvalificerad trädfällare i Trelleborg

Genom Trädfällning24s samlade tjänst kan du som kund enkelt välja mellan ett flertal erfarna och kvalificerade yrkesmän för trädfällning i Trelleborg med omnejd. Tjänsten innebär att du på ett tryggt och enkelt kommer i kontakt med yrkesmän som har god lokalkännedom. Trädfällning24 har ett brett kontaktnät i Trelleborg med omnejd, vilket betyder att du som kund alltid får en kvalitativ tjänst till ett konkurrenskraftigt pris.

Säker trädfällning i Trelleborg

Att hitta rätt trädfällare i Trelleborg är inte alltid helt enkelt, har man inte varit i kontakt med branschen tidigare kan det vara svårt att hitta en prisvärd trädfällare med rätt försäkringar och giltig F-skattesedel. Trädfällning24 erbjuder samlad kompetens för att du som kund ska kunna hitta rätt när du söker tjänster inom trädfällning i Trelleborg.träd i trelleborg

Låt en yrkesman sköta din trädfällning

Trädfällning är ett riskarbete och bör alltid utföras av kvalificerade yrkesmän, därför är Trädfällning24 stolt medlem i Svenska Trädföreningen och ISA. För oss är säkerheten viktigast och därför är alla de trädfällare vi samarbetar med alltid fullt försäkrade. Trädfällning24 arbetar alltid för trygghet, säkerhet och kunskap vilket gör våra samarbeten effektiva och väl genomförda.

Kvalitativ trädfällning i Trelleborg

Trädfällning24 samarbetar enbart med kvalificerade trädfällare med lång erfarenhet av så väl trädfällning invid egendom som terräng. Din egendom eller mark får aldrig bli skadad i samband med vårt arbete och därför använder vi oss av en säker metod som kallas för sektionsfällning. Den innebär att trädfällaren klättrar upp i trädet och fäller det uppifrån och ner bit för bit. Grenar och stammar firas ner med rep för att inte åsamka någon skada på din mark. Sektionsfällning är en ekonomisk och miljövänlig metod då inga maskiner såsom skylift eller dylikt behövs.

Träddällning24 erbjuder, förutom trädfällning i Trelleborg, även en rad olika omkringliggande tjänster såsom:
• Stubbfräsning
• trädgårdsskötsel
• arboristkonsultation

För oss på Trädfällning24 är det alltid du som kund som står i fokus, därför arbetar vi alltid för kvalitet i alla led: Från inledande kontakt till ett väl utfört arbete. När du tar kontakt med oss får du oftast direkt en offert på vad arbetet kommer att kosta. Ibland behöver vi lite mer underlag för att kunna ge dig en offert. Vanligen genom en konsultation med riskanalys och foto på trädet/träden och arbetet som ska utföras. Kontakta oss för snabb och enkel trädfällning i Trelleborg idag. Ring på alla dagar på mellan 8-20 på 010 – 49 58 100 eller mejla dygnet runt på info@tradfallning24.se.