Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Västervik – Från start till slut

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Västervik – Från start till slut

Västervik är en tätort som är rik i både natur och historia. Här finns Lysingsbadet som är en av Sveriges största semesteranläggningar med aktiviteter för olika åldrar. I staden kan man även upptäcka små hus som är så låga att de flesta vuxna är ett huvud högre än taknocken. Under 1700-talet hade Västervik stad skyldighet att hålla ett visst antal båtsmän, vilket är därför de så kallade båtmansstugorna byggdes. Husen har gaveln åt gatan och består ofta av en våning utom ett som har två våningar.

 

Få hjälp med trädfällning i Västervik

Att ta hand om träden i Västervik är viktigt oavsett om det gäller dereflection-1144325_1920m som står i parker eller trädgårdar. Ibland blir ett träd så skadat att det bästa för den är att fällas. Som privatperson kan du kontakta oss på Trädfällning24 för att få hjälp med trädfällning i Västervik. Vi tar oss an även de svåraste uppdragen med enkelhet.

Det finns olika anledningar till varför man vill fälla ett träd. Det kan vara för att den skapar skugga i trädgården, tappar för många löv som är jobbiga att städa upp, att det är skadat eller till och med dött. Oavsett vilka anledningar du har kan du kontakta oss.

 

Så går trädfällning i Västervik till

Innan vi kan utförs trädfällning i Västervik måste vi titta på träden för att kunna ge en offert. Därför är det viktigt för oss att du fyller i formuläret så att alla uppgifter kring uppdraget kommer in till oss. Därefter kan vi boka in ett offertmöte med dig, som självklart är helt kostnadsfritt för dig. På det här mötet tittar vi på trädens storlek, hur det står och vilken metod som är bäst att använda. Trädfällning i Västervik kan göras på olika sätt vilket bland annat bestäms av hur miljön ser ut kring trädet.

Efter det kostnadsfria mötet får du en offert med pris för jobbet. Du kan välja att antingen acceptera den eller avböja den. Om du accepterar offerten kommer vi boka in en dag för att utföra arbetet.

Det finns som sagt olika metoder för trädfällning i Västervik. Hur det kommer se ut på plats beror alltså på vilken metod som kommer användas. I första hand försöker vi fälla trädet från marken men om vi har bedömt att det inte funkar får vi klättra upp i trädet istället och fälla det bit för bit. Att avgöra vilken metod för trädfällning i Västervik som ska användas görs under offertmötet. På så sätt är vi förberedda och sparar tid.

Förutom trädfällning i Västervik kan vi även hjälpa dig ta bort allt trädavfall som blir kvar + stubben. Avfallet forslas enkelt bort i vår lastbil som rymmer en hel del. Om det är ett väldigt stort, eller många, träd kan det kräva flera vändor. Stubben forslar vi inte bort utan fräser bort med en stubbfräs. Det enda som blir kvar då är spån och du kan enkelt fylla hålet efteråt med jord.