Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Så utförs trädfällning i Värnamo

  1. Trädfällning24
  2. Så utförs trädfällning i Värnamo

Av orden värn (gammalt ord med betydelsen hägnad) och mo (sandig mark) skapades Värnamo som under tidig medeltid var en tings- och marknadsplats. Under Jönköping stad år 1620 blev Värnamo lydköping och sedan friköping år 1859.

Värnamo är idag inte endast känd för sin långa historia utan även sin natur. Den mest kända platsen är förmodligen Apladalen som är en naturpark med lummiga stigar och orörd natur. I parken finns hus från 1700- och 1800-talen och en hel del djur. Apeldalen har till och med Värnamos största lekplats för barn, det är alltså väl värt en utflykt.

 

Bästa möjliga vård till träden

Där det finns natur måste det även finnas någon som kan ta hand om naturen. Arborister är specialister på träd och vet hur de ska tas hand om för att de ska må bra. Vawork-2539957_1920rje dag arbetar arborister med underhållsbeskärning, vård och trädfällning i Värnamo.

Det finns en allmän missuppfattning om trädfällning i Värnamo. Att det är enkelt att fälla träd stämmer inte och är alltid något vi avråder privatpersoner att göra. För att ens arbeta med trädfällning i Värnamo behövs utbildning, erfarenhet, motorsågskörkort och rätt utrustning. Att endast sakna en av dessa saker kan vara förödande och resultera i olyckor. Vi på Trädfällning24 har personal som allihopa kan bocka av samtliga kriterier.

Trädfällning i Värnamo kan göras på olika sätt beroende på hur omständigheterna ser ut. Det vanligaste är att trädet fälls från marken enligt noga beräkningar och förberedelser. Den här sortens trädfällning i Värnamo är däremot inte alltid passande om miljön runt omkring är ömtålig. Med hus i närheten finns det en risk att trädet faller över det och skapar stora skador, därför är det bäst att arboristen fäller trädet bit för bit istället. För att göra det måste arboristen klättra upp i trädet och ta ner det från toppen och ner.

 

Trädfällning i Värnamo tar inte slut när trädet är nere

Trädfällning i Värnamo handlar om mer än att ta ner ett träd, det handlar även om allt arbete som kommer när trädet väl är nere. Både stammen och stubben kommer finnas kvar och vi hjälper dig gärna med det också. Att forsla bort allt trädavfall är ett tungt arbete som blir mycket enklare om någon annan gör det. Vi på Trädfällning24 har en lastbil med mycket utrymme för att få plats med så mycket som möjligt på en enda vända. Den envisa stubben som blir kvar kan vi även göra oss av med enkelt med en maskin som heter stubbfräs. Med hjälp av vassa tänder äter den sig igenom stubben på ett effektivt sätt. Allt som blir kvar är spån och ett hål som du exempelvis kan fylla med jord.

Innan vi kan ge ett pris på trädfällning i Värnamo kommer vi ut kostnadsfritt på plats för att titta på uppdraget. Alla träd är olika och med tanke på att metoderna för trädfällning i Värnamo skiljer sig åt så gör även priset det.