Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Vallentuna hela vägen

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Vallentuna hela vägen

Det finns alltid något att göra i Vallentuna, oavsett man är yngre eller äldre. Stora naturområden, badsjöar och simhall är bara några få upplevelser man kan ta del av i den vackra staden. Vi på Trädfällning24 är en av dem som arbetar med naturen i Vallentuna och inriktar oss speciellt på att privatpersoner ska få bästa möjliga lösning inom trädfällning i Vallentuna.

För att kunna fixa trädfällning i Vallentuna krävs det både erfarenhet och utbildning. Vi avråder starkt alla privatpersoner från att försöka sig på det själva eftersom riskerna är allt för stora. Att vara medveten om hur riskerna ser ut är dessutom en otroligt viktig del av arbetet för att undvika olyckor och skador vid trädfällning i Vallentuna.

 

Trädfällning i Vallentuna anpassas för varje gång

Trädfällning i Vallentuna görs inte bara huvudstupa utan några förberedelser. Eftersom det finns olika metoder att använda sig av är det första steget att avgöra vilken som lämpar sig bäst. Om det finns möjlighet att fälla trädet direkt från marken så är det främst den här metoden som används. Det blir både kostnadseffektivt för dig som kund och går många gånger snabbare. Trädet fälls i sin helhet utan andra hjälpmedel än trädfällriktare och fällkilar.

Eftersom trädet fälls från marken krävs det tillräckligt med utrymme för att det inte ska falla på något och förstöra. Som tur är så är våra arborister skickliga klättrare och kan fälla trädet bit för bit istället. När det ställs höga krav på precision är sektionsfällning den perfekta metoden att tillämpa för trädfällning i Vallentuna. Det kan handla om situationer där det står ett hus i närheten eller att trädet står vid en trafikerad väg.log-2674175_1920

För att undvika oönskade överraskningar kommer vi alltid ut på plats kostnadsfritt för att se trädet och omgivningen. Utifrån det kan vi avgöra vilken metod som är bäst lämpad och vad priset blir för uppdraget.

Trädfällning i Vallentuna har aldrig varit lättare, med hjälp av oss på Trädfällning24. Hos oss får du inte bara hjälp med att fälla trädet utan vi finns även för dig om du vill ha hjälp med beskärning, bortforsling eller stubbfräsning.

 

Bortforsling

Du ska inte behöva ta tag i trädavfallet själv eftersom det är en uppgift som kräver en hel del fysisk styrka och tid. Bortforsling innebär att vi tar med oss allt trädavfall i vår lastbil och gör oss av med det. Lastbilen rymmer en hel del och ibland kräver det bara en vända medan större uppdrag kan kräva flera vändor för att bli av med allt.

 

Stubbfräsning

Stubben som blir kvar efter trädfällning i Vallentuna är inte den vackraste dekorationen att ha i sin trädgård, eller den mest praktiska ens. Att ta bort den är däremot krångligt och kan i vissa fall ta år beroende på vilken metod man vill använda. Vi på Trädfällning24 har en enkel och snabb lösning på problemet. Med hjälp av en stubbfräs ”äts” stubben upp och hålet kan fyllas med jord, snabbt och effektivt!