Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Seriös hjälp med trädfällning i Trångsund

  1. Trädfällning24
  2. Seriös hjälp med trädfällning i Trångsund

Det finns alltid risker förenade med att fälla träd och det är långt ifrån alla som är medvetna om dessa. Speciellt privatpersoner tror att trädfällning är enkelt och kan göras snabbt en förmiddag men det är så långt ifrån sanningen man kan komma. Trädfällning i Trångsund ska alltid överlämnas till proffsen för att inte skada människor eller egendom, men det är viktigt att göra ett genomtänkt val. Det är inte alla trädfällare som har rätt kompetens eller kunskap kring riskerna med arbetet men vi på Trädfällning24 har allt från utbildning till lång erfarenhet. Självklart har vi även F-skatt och försäkringar.

 

Flera sätt att utföra trädfällning i Trångsund

Trädfällning i Trångsund kan ske på olika sätt beroende på hur trädet samt omgivningen ser ut. Många tror att det bara finns ett sätt att fälla ett träd på: att ta en yxa och hugga i stammen. Men utan hänsyn till trädet eller miljön är det en riktigt dålig idé som kan leda till svåra olyckor. Det måste helt enkelt alltid finnas en genomtänkt plan kring hur trädfällningen ska ske, oavsett om det gäller ett eller flera träd.

Fällningen kan antingen ske manuellt eller med maskin men ofta sker det manuellt eftersom det är mer kostnadseffektivt.wood-1728019_1920_____

Om omgivningen tillåter fäller vi gärna trädet från marken med diverse verktyg. Helst fälls trädet i sin naturliga riktning men vi kan även använda draglina eller vinsch för att fälla det i motlut. Markfällning, som metoden kallas för, är ofta det minst krävande sättet att fälla ett träd på.

Det är inte alla gånger omgivningen tillåter markfällning däremot eftersom det inte får finnas byggnader eller liknande som trädet kan falla på och förstöra. I villaområden är det speciellt vanligt att behöva fälla trädet i bitar på grund av hus eller vägar i närheten. För att fälla det i bitar måste trädfällaren klättra i trädet vilket ställer höga krav på deras koncentration och noggrannhet. För att inte skada föremål under trädet kan vi fira ner grenarna och stamdelarna i linor. Den här sortens trädfällning i Trångsund ger högre precision vilket är en stor fördel.

 

Efter trädfällning i Trångsund fortsätter arbetet

Bara för att trädet är nere på marken innebär det inte att arbetet är avklarat. Trädavfallet kommer ligga på tomten och kvar blir även en stubbe. Du behöver däremot inte oroa dig eftersom vi på Trädfällning24 erbjuder hjälp med mer än bara trädfällning i Trångsund. Trädavfallet forslar vi snabbt och enkelt bort i vår rymliga lastbil medan stubben tas bort med hjälp av en maskin som heter stubbfräs. Den har sylvassa tänder som ”äter” sig igenom stubben. Det enda du behöver göra efter stubben är borta är att fylla hålet med jord.

Om du är intresserad av att veta vad trädfällning i Trångsund hade kostat så är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer ut kostnadsfritt på ett möte för att titta på trädet och bedöma priset, därefter får du en offert som du kan ta ställning till.