Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Vi utför säker trädfällning i Sunne

  1. Trädfällning24
  2. Vi utför säker trädfällning i Sunne

Det allra viktigaste att tänka på vid trädfällning i Sunne är att det ska utföras på ett säkert och tryggt sätt. Därför är det alltid bäst att anlita ett proffs som är medveten om vilka risker som finns så att de går att förhindra så bra som möjligt.

Att fälla träd är inte lika lätt som det ser ut. Många tror att det bara är att ta en yxa och gå ut och hugga men det är långt ifrån hur verkligheten ser ut. I själva verket går det inte att hugga ner träd hur som helst eftersom det kan skada både dig och egendomen allvarligt. Du har inget att förlora genom att kontakta oss på Trädfällning24 eftersom vi alltid kommer ut på ett kostnadsfritt möte innan vi ger dig ett pris för uppdraget. Väl på plats går vi bland annat igenom vilken metod som ska användas för att fälla trädet, hur omgivningen ser ut och vilka risker som finns. Efter mötet får du en kostnadsfri offert där du kan se vad uppdraget kostar och vad kostnaden blir efter rutavdrag. Hör gärna av dig via formuläret eller telefon för att ta reda på mer kring trädfällning i Sunne!

 

Trädfällning i Sunne kräver noga uträknade tekniker

Det finns två huvudsakliga metoder vi använder vid trädfällning i Sunne: markfällning och manuell sektionsfällning. Den förstnämnda är förmodligen den metod man tänker på när man hör trädfällning eftersom det är med den man fäller trädet från marken. När trädet är nere kvistas grenarna av och stammen kapas upp i längder som är enkla att hantera.

Den här sortens trädfällning i Sunne fungerar däremot inte alltid eftersom det förutsätter att det finns tillräckligt med utrymme för trädet att falla. Med hus eller elledningar i närheten av trädet måste det istället fällas med en manuell metod för att inte orsaka skador på omgivningen.Avancerad-trädfällning

Att fälla ett träd manuellt kräver goda kunskaper inom både klättring och trädfällning. Samtidigt måste trädfällaren kunna hantera en motorsåg under klättringen för att kvista av grenar. När trädfällaren har kommit upp till toppen är det dags att kapa trädet från toppen och ner i bitar, eller sektioner.

Trädfällning i Sunne är alltså inte helt lätt eller riskfritt och det handlar dessutom om mer än att bara få ner trädet på marken.

 

Arbetet efter trädfällning i Sunne

Efter trädfällningen kommer stammen och grenarna ligga kvar på tomten men vi erbjuder oss gärna att forsla bort det i vår rymliga lastbil. Om du hellre vill använda stammen till ved så kan vi kapa upp dem i passande längder. Du bestämmer själv vad du vill göra med trädet efter din trädfällning i Sunne. Vi kan till och med hjälpa dig få bort stubben som blir kvar. Det gör vi effektivt med hjälp av en maskin som kallas för stubbfräs. Den är utrustad med en vass roterande stålskiva med sylvassa tänder och ett blad som skär. Det enda som blir kvar är sågspån och ett hål du kan fylla med jord.