Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Dags för trädfällning i Sollentuna?

  1. Trädfällning24
  2. Dags för trädfällning i Sollentuna?

Att vårda naturen är viktigt i Sollentuna vilket syns både i naturreservaten och i de boendes trädgårdar. Som tur är finns experter tillgängliga för dem som inte kan, eller vill, sköta sin tomt. En del moment Agni_of_the_Swea_Region_alleged_tumulus_2009_(1)måste till och med göras av ett proffs, som trädfällning i Sollentuna.

Trädfällning i Sollentuna är ett jobb som bör lämnas till proffsen eftersom det inte är någon barnlek, även om det ser ut som det när man ser arboristerna i full gång. Trädfällning i Sollentuna är däremot mycket mer än att bara ta en motorsåg och såga ner ett träd från marken, även om det är vad de flesta tänker på när de hör trädfällning. Visst finns det en metod som heter markfällning där trädet fälls från marken men det är inte alltid den är lämplig att använda sig av. Som proffs med både kunskap och erfarenhet gör vi på Trädfällning24 alltid en bedömning i förväg om hur trädet kan och ska fällas. För någon som saknar erfarenhet och kunskap går det inte att göra den här bedömningen vilket generellt leder till fel beslut och väldigt ofta leder detta till svåra konsekvenser.

 

Vi hjälper dig från start till slut med trädfällning i Sollentuna

När du kontaktar oss för hjälp med trädfällning i Sollentuna så får du hela paketet. Vi fäller trädet, forslar bort trädavfallet och fräser även bort stubben som är kvar. Som kund sitter du i förarsätet och kan anpassa tjänsterna på det sättet som passar dig. Du kanske bara är intresserad av att fräsa bort en envis stubbe i trädgården? Det fixar vi. Eller så är du bara intresserad av trädfällning i Sollentuna? Det fixar vi också. Vi sätter dig i första rum och tänker utanför ramarna för att du ska bli nöjd.

Vi erbjuder en rad olika tjänster och hanterar enkelt de svåraste uppdragen. Innan vi utför arbetet kommer vi alltid ut på ett kostnadsfritt möte som är helt utan förpliktelser. På mötet tittar vi på vad som ska göras så att vi kan sammanställa en offert med korrekt pris.

Här är några av våra populäraste tjänster:

 

Trädfällning i Sollentuna

Markfällning och sektionsfällning är två olika metoder som anväpexels-photo-399969nds för trädfällning i Sollentuna. I första hand används markfällning där trädet fälls direkt från marken men i vissa fall finns det inte möjlighet till detta. Om det finns känslig miljö runt omkring måste sektionsfällning användas istället, till exempel om det står ett hus nära trädet. Sektionsfällning är lite krångligare eftersom arboristen måste klättra upp i trädet och fälla det bit för bit.

 

Bortforsling och stubbfräsning

När trädet har fällts finns det två saker kvar att ta hand om: trädavfallet och stubben. Trädavfallet kan vi enkelt forsla bort i en stor lastbil och stubben går att fräsa bort med en så kallad stubbfräs. På ett enkelt sätt kan en stubbfräs beskrivas som en maskin med tänder som äter sig igenom stubben, vilket är den mest effektiva metoden för att få bort en ful och envis stubbe.