Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

 • Enkelt
 • Snabbt
 • Riktiga trädfällare och arborister

Professionell trädfällning i Segeltorp

 1. Trädfällning24
 2. Professionell trädfällning i Segeltorp

Ibland räcker det inte endast med beskärning utan sista utvägen blir att fälla trädet helt. Trädfällning i Segeltorp har ökat lavinartat, men inte endast för att det är sista utvägen utan även för att de flesta inser att det inte är en bra idé att fälla träd själva. Träd väger oerhört mycket och vid minsta felberäkning kan det leda till stora olyckor. Något så litet som en vindpust måste finnas med i beräkningen vid trädfällning i Segeltorp.

De som har all kompetens och behörighet för trädfällning i Segeltorp är arborister, eller trädfällare som de även kallas för. Dagligen arbetar de med att vårda träd genom beskärning eller trädfällning i Segeltorp. Vårt mål är att träden ska vara säkra, vackra, problemfria och leva länge. Har du trubbel med ett träd i din trädgård kan du enkelt kontakta oss på Trädfällning24.

Inget träd är den andre lik! Det finns därför inget fast pris för trädfällning i Segeltorp utan det beror på ett antal faktorer. Du behöver däremot inte oroa dig för några oönskade överraskningar eftersom vi kommer ut kostnadsfritt för att titta på arbetet innan du får en offert. Väl på plats gör vi en bedömning och tar bland annat hänsyn till detta:

 • Står trädet nära en elledning, hus eller väg?
 • Är det farligt att klättra i trädet?
 • Hur stort är trädet?
 • Finns det plats för att fälla trädet direkt från marken?
 • Hur många behövs för att utföra uppdraget?
 • Behövs skylift eller andra tunga fordon?

Baserat på hur svaren ser ut på frågorna avgör vi om trädfällningen måste göras på marken eller i trädet. En stor anledning till att priset skiljer sig åt är metoden för trädfällning i Segeltorp.

 

Olika sätt att fälla träd

I första hand försöker vi fälla trädet från marken eftersom det är kostnadstrunk-2728463_1920effektivt för dig som kund och går snabbare. Vid den här sortens trädfällning i Segeltorp sågar vi ett snitt nere vid trädets fot så att den faller. En förutsättning för att utföra markfällning är däremot att det finns gott om utrymme.

Om utrymmet kring trädet är begränsat, på grund av elledningar eller byggnader, går det inte att fälla trädet från marken. Det finns för många risker att trädet faller och förstör vilket vi vill undvika till högsta grad. Alternativet är då att klättra upp i trädet och fälla det bit för bit. På väg upp till toppen kvistar vi grenar och kapar sedan trädet från toppen och ner. Den här metoden är precis som markfällning en kostnadseffektiv metod eftersom det inte krävs tunga fordon.

 

Du vet väl att du har rätt till skatteavdrag?

Trädfällning i Segeltorp är en av de tjänster som ger dig rätt till Rut-avdrag. Det innebär att du kan få skattereduktion på 50% av arbetskostnaden (alltså inte hela fakturan). Du behöver däremot inte tänka på att ansöka eller någonting eftersom det är vi som sköter det. Du måste ha betalat tillräckligt med skatt för att använda rutavdraget och det finns ett maxbelopp för varje år.