Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Så enkelt får du hjälp med trädfällning i Sandviken

  1. Trädfällning24
  2. Så enkelt får du hjälp med trädfällning i Sandviken

Sandvikens natursköna omgivning gör inte någon besviken. Häautumn-landscape-2901469_1920r finns en riktigt varierad naturmiljö som präglas av både berg, grusåsar, sjöar och vattendrag. Det är en lagom stor stad med många möjligheter till musik, roliga aktiviteter för barnen och nära till allt. Från centrum kan man inom 10 minuter nå allt från butiker till teater och restauranger. Med hjälp av tåg eller buss är det aldrig långt till andra städer för arbete eller shopping.

 

Trädfällning i Sandviken

Där det finns träd finns även arborister vilket är precis det vi på Trädfällning24 är. Titeln som arborist innebär att vi är experter på träd och att vårda dem oavsett vilken miljö de befinner sig i. Vi arbetar i allt från trädgårdar till parker eller andra bebyggda miljöer. Det är vårt mål att träd ska vara säkra, vackra, problemfria och leva länge. För att uppfylla det målet arbetar vi dagligen med att beskära, fälla och vårda träd som är i behov av det.

Med både utbildning och erfarenhet i bagaget har vi de verktyg som krävs för att utföra alla möjliga slags uppdrag, från små till stora, med enkelhet. Du som kund kan känna dig trygg när du behöver hjälp med trädfällning i Sandviken eftersom vi kostnadsfritt kommer ut på plats för att gå igenom vad du behöver hjälp med.

 

Få hjälp med trädfällning i Sandviken: steg för steg

Att få hjälp med trädfällning i Sandviken är hur enkelt som helst och din enda uppgift är att beskriva i formuläret vad det är du behöver hjälp med. Det viktigaste vi behöver veta är vad du vill ha hjälp med, hur vi kan nå dig och var trädet/träden finns. Dina uppgifter kommer då in i vårt system och vi kan boka in en dag för ett kostnadsfritt möte. Varje gång vi är ute på trädfällning i Sandviken tar vi en kostnadsfri titt innan vi utför uppdraget så att vi kan ge ett korrekt pris för det.

Alla träd ser olika ut vilket innebär att metoderna för trädfällning i Sandviken kan skilja sig åt. Om trädet står nära ett hus måste vi exempelvis klättra upp i det för att kapa det bit för bit så att det inte riskerar att falla över huset. Om miljön runt omkring inte är känslig kan vi istället fälla trädet direkt från marken. Priset kan också bero på faktorer som storlek och hur många arborister som kommer behövs för att fixa din trädfällning i Sandviken.

Förutom trädfällning i Sandviken hjälper vi även till med bortforsling och stubbfräsning. Efter trädet har fällts finns det kvar en stubbe, grenar, kvistar och stammen. Trädavfallet erbjuder vi att enkelt ta bort i vår rymliga lastbil så att du slipper det själv eftersom det är krångligt och tungt. Även stubben som blir kvar efter trädfällning i Sandviken är krånglig att ta bort. Vi på Trädfällning24 tar däremot bort den enkelt med en stubbfräs som fräser bort den.