Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Hög tid för trädfällning i Ödeshög?

  1. Trädfällning24
  2. Hög tid för trädfällning i Ödeshög?

När det är dags för trädfällning i Ödeshög bestämmer du själv, eller trädet. Det finns många olika anledningar till att man måste eller vill fälla ett träd, och i just Ödeshög ökar behovet av trädfällning ständigt. Eftersom trädfällning i Ödeshög inte är ett uppdrag man bör ge sig på utan kunskap eller erfarenhet så är det tur att vi på Trädfällning24 finns. Vi ser till att dina träd fälls eller beskärs på ett tryggt och kvalitativt sätt så att du slipper utsätta dig själv för onödiga risker. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt möte där vi kommer ut till dig och tittar på vad du vill ha utfört, därefter får du en offert med pris.

 

Är trädfällning i Ödeshög en sista utväg?

Ibland görs inte trädfällning för att det är ett måste utan det kan även ske på grund av andra anledningar. Vi får in uppdrag från kunder som vill ha hjälp med trädfällning i Ödeshög på grund av olika anledningar, ibland är det av estetiska anledningar och ibland är det för att trädet är sjukt. Vi har exempelvis haft kunder som vill ha hjälp med trädfällning i Ödeshög på grund av:träd i trelleborg

  • Trädet har dött
  • Trädet har skadats i en storm eller av andra anledningar
  • Trädet lutar mot något och riskerar att falla
  • Allvarligare sjukdomar har angripit trädet och riskerar att spridas till andra
  • Trädet släpper frön, blad, grenar vilket blir ett evigt jobb

Det finns inga hinder för att fälla träd på egen tomt men du bör vara försiktig om det är skyddat eller om det tillhör kommunen.

För att utföra trädfällning i Ödeshög använder vi huvudsakligen två olika metoder: markfällning eller sektionsfällning.

 

När det är fritt fram för omgivningen

Metoden vi helst vill använda är markfällning eftersom det är ett snabbt och effektivt sätt att fälla ett träd på. Här krävs varken tunga fordon eller klättring för att trädet fälls direkt från marken. Men för att kunna göra detta utan att trädet faller på ett hus eller en elledning så måste det vara fritt runt omkring. När vi är ute på det kostnadsfria mötet gör vi en bedömning och avgör om det är möjligt att utföra trädfällningen direkt på marken eller inte.

 

Vid trånga utrymme

Om det är så att trädet står i närheten av ett hus eller elledningar så måste vi ta ner det med en metod som tillåter mer precision, så kallad sektionsfällning. Istället för att fälla trädet på marken så att det faller ner så klättrar vi upp till toppen och fäller det bit för bit. På väg upp till toppen kvistar vi av grenar. Bitarna som fälls vinschas ner på marken så att gräsmattan inte tar skada.

Eftersom sektionsfällning tillåter högre precision passar det extra utmärkt om trädet står vid elledningar, nära en väg eller en byggnad. Precis som med markfällning krävs det inga tunga fordon för sektionsfällning heller.

Efter vi har utfört trädfällning i Ödeshög kan vi även hjälpa dig forsla bort allt trädavfall och fräsa bort stubben.