Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Alltid tid för trädfällning i Nynäshamn

  1. Trädfällning24
  2. Alltid tid för trädfällning i Nynäshamn

Längst ner på den stora halvön Södertörn hittar vi Nynäshamn som är en riktig skärgårdsstad. Här gör sig havet alltid påmint och präglar staden. Vill man fånga riktigt stora laxar är det hit man ska åka eftersom det är ett av skärgårdens bästa fiskeställen. Fiskare är däremot inte de enda som lockas hit på grund av havet, även dykbirds-2799993_1920are från hela Sverige hittar hit för att undersöka vattnen och grynnorna runt omkring där det ligger massvis av vrak. Förutom en vacker natur har Nynäshamn ett rikt djurliv. Vid fågelstationen ringmärks och tittas det på mängder av passerande fåglar varje år. Nästan 300 arter kunde observeras här förra året.

Även om havet är en central del av Nynäshamn finns här fortfarande vackra gröna ytor och mängder med träd att njuta av. Vi som tar hand om träden och ser till att de mår bra kallas för arborister. Med hjälp av både vår erfarenhet och utbildning har vi all kompetens som behövs för att beskära, fälla och vårda träd. När du behöver hjälp med trädfällning i Nynäshamn är det alltså oss du ska kontakta.

 

Olika priser för trädfällning i Nynäshamn

Vi har många kunder som ringer in och undrar vad trädfällning i Nynäshamn kostar men det är svårt för oss att svara på, nästan omöjligt faktiskt. Men du behöver inte bli besviken över det eftersom vi kommer ut på plats kostnadsfritt för att titta på trädet/träden som ska fällas. När vi väl är på plats kan vi ta hänsyn till de faktorer som påverkar priset. Vi tittar bland annat på hur stort trädet är, hur det står (i närheten av hus eller elledningar), vilken utrustning som måste användas för uppdraget och om du är intresserad av mer än trädfällning i Nynäshamn.

Trädfällning i Nynäshamn kan antingen göras direkt från marken eller tvärt om: från toppen och ner. Det är inte så att den ena lämpar sig bättre för trädfällning i Nynäshamn än den andra utan det beror helt och hållet på trädet. Ett träd som står nära en byggnad eller elledning kan inte fällas från marken eftersom den riskerar att förstöra omgivningen, det säkraste sättet är därför för arboristen att klättra upp i trädet och fälla det bit för bit. Finns det inga hinder för trädet att fällas från marken så är markfällning den primära metoden som används vid trädfällning i Nynäshamn.

 

Utöver trädfällning i Nynäshamn

Trädfällning i Nynäshamn innebär inte bara att trädet ska fällas. Det handlar även om allt arbete som uppstår efter fällningen, så som bortforsling och stubbfräsning. Att forsla bort trädet är svårt att göra själv men vi erbjuder dig möjlighet att få hjälp med även det. Vi gör det tunga arbetet och lastar in trädet i vår stora lastbil medan du kan ta det lugnt. Det är däremot inte endast trädavfall som blir kvar efter trädfällning i Nynäshamn. Om du inte vill ha en envis stubbe kvar i trädgården är det smart att få hjälp med den samtidigt.