Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Olika tekniker för trädfällning i Laholm

  1. Trädfällning24
  2. Olika tekniker för trädfällning i Laholm

Behovet av trädfällning i Laholm ökar stadigt och som tur är finns proffs som oss på Trädfällning24 som kan hjälpa till. Ett proffs är nästan ett måste att kontakta vid trädfällning i Laholm eftersom det finns en hel del som kan gå fel. För att fälla ett träd behövs rätt teknik, redskap, erfarenhet och kompetens. Att anlita en trädfällare är den bästa investeringen du kan göra för dig, din tomt och ömtåliga byggnader i närheten av trädet.

Trädfällning i Laholm kan göras på olika sätt och det är trädfällaren som bestämmer vilken som passar bäst för ditt träd. Det kan inte fällas hur som helst eftersom det riskerar att falla över andra träd eller byggnader och förstöra. Generellt finns det två olika metoder för att fälla ett träd: markfällning och sektionsfällning.

 

Att avgöra metod för trädfällning i Laholm

Våra trädfällare avgör hur trädfällningen ska ske genom att först komma ut till dig på plats, helt kostnadsfritt så klart. På plats bedömer vi hur trädet står, hur det ser ut och vilka risker som finns med just din trädfällning i Laholm. Genom att vara medvetna om risksaw-5890_1920erna innan uppdraget utförs kan vi förbereda oss på vad som kan hända och hur vi ska förhindra det.

Metoden som kallas för markfällning kan beskrivas som den traditionella formen av trädfällning i Laholm, och är antagligen den metod man tänker på när man hör trädfällning. Då står trädfällaren helt enkelt på marken och fäller trädet därifrån med hjälp av olika verktyg.

Den motsatta metoden kallas för sektionsfällning och den passar bättre om det inte finns tillräckligt med utrymme för att fälla trädet från marken. En del träd står nära hus eller elledningar vilket ställer högre krav på precision. Sektionsfällning är den metod som tillåter högst precision eftersom trädfällaren klättrar upp i trädet för att fälla trädet bit för bit. På vägen upp kvistas grenar av och bitarna vinschas sedan ner på marken försiktigt.

Varken markfällning eller sektionsfällning kräver tunga och dyra fordon vilket gör de väldigt kostnadseffektiva.

 

När trädet väl är nere

Jobbet är inte slut när trädet har fällts och är nere på marken men det tyngsta arbetet är avklarat. Från och med nu har du som kund flera möjligheter för att göra dig av med trädavfallet och stubben som blir kvar

En del kunder vill ha trädet uppkapat i vedlängder så att de kan elda med det medan en del vill ha bort det helt och hållet. I sådana fall erbjuder vi bortforsling av trädet i vår lastbil som rymmer en hel del. Dessutom kan vi effektivt ta bort stubben med en maskin som kallas för stubbfräs. Den ”äter” sig igenom stubben med hjälp av vassa sågar vilket endast lämnar kvar sågspån och ett hål.

Vad priset blir för din trädfällning i Laholm beror helt och hållet på. Under vår bedömning av vilken metod som behöver användas skickar vi en offert till dig med pris över trädfällningen samt de andra delarna du är intresserad av.