Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Kvicksund med proffs

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Kvicksund med proffs

Det finns flera anledningar till att det finns proffs inom trädfällning i Kvicksund. Den allra största är att det krävs någon med erfarenhet och utbildning för att fälla ett träd på ett så riskfritt, och kvalitativt, sätt som möjligt. För en säker och kontrollerad trädfällning i Kvicksund krävs kunskap och erfarenhet vilket vi på Trädfällning24 har.

Ibland är det ett måste att fälla ett träd på grund av sjukdom eller för att den riskerar att falla över en byggnad. Det kan dock vara ett tungt beslut att ta men är det genomtänkt blir det alltid bra i slutänden.

Varje träd är unikt och varje fällning måste därför ta hänsyn till det med en unik lösning. Vårt uppdrag är inte endast att få ner trädet på marken utan att göra det på ett tryggt sätt och med så låg risk som möjligt.

 

Trädfällning i Kvicksund kan ske på olika sätt

Att fälla ett träd handlar inte om att ta fram en yxa och börja hugga. I själva verket ligger det mängder av planering bakom alla uppdrag inom trädfällning för att det ska ske så kvalitativt och riskfritt som möjligt.

Trädfällning som sker nere på marken är bara en av metoderna som tree-3042128_1920kan tillämpas men det förutsätter även att det inte finns något i omgivningen som kan ta skada. Trädet fälls med hjälp av olika verktyg och grenarna kvistas av nere på marken. Stammen delas upp i bitar för att kunna hantera dem enklare men vi kan även kapa upp dem till önskade längder.

Markfällning är inte den enda metoden för trädfällning i Kvicksund. En vanligare metod för att fälla träd är manuell sektionsfällning. Den är mer avancerad men även mer skonsam eftersom trädet kan fällas med högre precision. Vid sektionsfällning klättrar vi upp i trädet och kvistar av grenarna. När vi är uppe i toppen kapar vi sedan trädet bit för bit, eller i sektioner. Bitarna kan vinschas ner på marken för att inte skada miljön runt omkring.

Sektionsfällning är en skonsammare metod och är vanlig vid villaområden där utrymmet är begränsat. Vid markfällning i begränsade utrymmen kan trädet falla över hus eller elledningar vilket skapar stora skador. Att fälla ett träd på en elledning kan till och med medföra livsfara för både dig och andra.

 

Viktigt med bedömning innan trädfällning i Kvicksund

Priset för trädfällning i Kvicksund varierar beroende på trädet och hur det ska fällas. För att bestämma det bästa priset för dig kommer vi därför ut på plats för att titta på trädet, kostnadsfritt så klart! På plats kan vi se hur trädet mår, varför det ska fällas, hur det ska fällas och även om du behöver hjälp med mer än trädfällning i Kvicksund. Vi erbjuder dig även hjälp med bortforsling av trädavfallet och stubbfräsning. Dessa två uppgifter är krångliga eftersom det krävs både tid och expertis för att göra det bra. Vår lastbil rymmer mycket och vi kan enkelt forsla bort trädet med så få vändor som möjligt. Stubben tas enkelt bort med en stubbfräs.