Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Din lösning på trädfällning i Kumla

  1. Trädfällning24
  2. Din lösning på trädfällning i Kumla

Kumla är nog rätt välkänt för dem flesta, förmodligen på grund av Kumlaanstalten där många av Sveriges långtidsdömda avtjänar sitt straff. Kumla är däremot mycket mer än en stad med ett fängelse, det är bland annat en gammal kulturbygd. NKumla_station_1amnet fick staden efter kyrkbyn i Kumla socken med en anrik kyrka. Det som är dagens Kumla växte fram som stationssamhälle i slutet av 1800-talet.

I Kumla finns en hel del sevärdheter, allt från Kvarntorpshögen till konstutställning av skulpturer. Det är även alltid nära till naturen och går att ta del av naturvårdsområden, naturreservat och friluftsområden.

 

Dags att ta tag i trädfällning i Kumla

Det finns flera anledningar att fälla ett träd. Det kan vara att trädet:

  • Skuggar trädgården så att du aldrig har sol
  • Är dött och riskerar att falla
  • Tappar en massa löv och kvistar som du måste städa upp hela tiden

Oavsett hur dina anledningar ser ut finns det professionell hjälp att få. Trädfällning i Kumla är inget som bör göras av en privatperson med tanke på hur mycket som faktiskt står på spel. Trädet kan trilla över hus, elledningar eller i värsta fall till och med dig själv.

Det kanske låter enkelt att starta en motorsåg och såga ner ett träd men i verkligheten är det långt ifrån så lätt. Trädfällning i Kumla sker inte alltid nere från marken och det är när fel metod används som trädet faller okontrollerat. Om trädet står i närheten av byggnader eller elledningar måste det istället fällas från toppen och ner vilket kanske låter lite lustigt.

För att fälla det från toppen måste trädfällaren klättra upp i trädet och kapa det bit för bit. Metoden kallas för sektionsfällning och kräver inte endast kunskap kring trädfällning i Kumla utan även klättring. Trädfällarna klättrar aldrig fritt uppe i trädet utan är alltid säkrade med ett klätterrep och en fångrem. På väg upp till toppen kvistar arboristen av grenar för att de inte ska vara i vägen.

Metoden för trädfällning i Kumla anpassas alltid efter hur det ser ut på plats, därför är det viktigt för oss att komma ut och titta på trädet och omgivningen innan arbetet utförs. Det här mötet är självklart kostnadsfritt och innebär inga förpliktelser för dig. Du väljer själv om du vill vara på plats under mötet eller inte.

 

Vad behöver du hjälp med mer än trädfällning i Kumla?

Har du något mer du behöver hjälp med än trädfällning i Kumla? Många tänker inte på att arbetet inte slutar när trädet är nere utan det finns fortfarande mycket att ta tag i. Hur ska trädavfallet göras av med? Ska stubben vara kvar eller inte? Som tur är har du möjlighet att få hjälp med även detta. Trädavfallet forslar vi enkelt bort i vår stora lastbil eller kapar upp till vedlängder så att du kan ta hand om det själv. Stubben är det sällan någon som vill ha kvar så den tar vi enkelt bort med hjälp av en stubbfräs.