Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Det krävs en trädfällare för trädfällning i Kristinehamn

  1. Trädfällning24
  2. Det krävs en trädfällare för trädfällning i Kristinehamn

Med den natur som finns i Kristinehamn är det inte konstigt att det finns ett stort behov av arborister. Den som aldrig hört ordet arborist innan känner säkert igen namnet trädfällare eller trädvårdsspecialist, vilket är exakt det de är. Deras arbetsplats är i naturen i städer, tätorter, trädgårdar och andra bebyggda miljöer. Huvudsakligen arbetar de med att beskärning och trädfällning i Kristinehamn men de kan även hjälpa till med förvaltningen av träd.

När du behöver hjälp med trädfällning i Kristinehamn är det oss du ska vända dig till. Vi har utbildade arborister som kan hjälpa dig med både beskärning och fällning av träd, oavsett hur trädet ser ut.

 

Pris för trädfällning i Kristinehamn

Vad det kostar att fälla ett träd går inte att säga eftersom det helt och hållet beror på omständigheterna. Ett enda träd kan kosta mer att fälla än 10 på grund av storleken exempelvis. För att bestämma priset kommer vi alltid ut kostnadsfritt på plats och tittar på trädet/träden. Då kan vi göra en bedömning av det viktigaste vilket är vilken teknik som är bäst att använda med hänsyn till trädet/träden.

 

Olika tekniker för trädfällning i Kristinehamn

Eftersom det inte går att fälla träd hur som helst är det viktigt att först och främst reda ut vilken metod som är bäst lämpad. I första hand är det fällning från marken som föredras eftersom det går snabbt och är kostnadseffektivt för dig som kund. Vid markfällning ska trädet helst falla i den riktning som den naturligt lutar åt men vi tar även hänsyn till vindriktning, vindstyrka, markens lutning och eventuella hinder. Utifrån det fäller vi trädet från marken med hjälp av olika verktyg. Väl nere på marken kvistar vi av grenar.

Eftersom markfällning ställer höga krav på omgivningen är det inte den ultimata metoden att använda om det finns byggnader eller elledningar i närheten. Lösningen är då att fälla trädet manuellt och i sektioner. Det är fortfarande en kostnadseffektiv metod för dig som kund eftersom det inte kräver tunga och dyra fordon.transport-bortforsling

Vid manuell trädfällning i Kristinehamn krävs inte bara kunskap kring trädfällning utan även klättring. Trädfällaren måste kunna klättra upp i trädet för att fälla det i bitar, samtidigt som de måste kunna hantera en motorsåg och kvista av grenar på vägen upp. Bitarna som fälls vinschas sen ner på marken.

 

Mer än bara trädfällning i Kristinehamn

När trädet är nere på marken börjar resten av arbetet: att ta hand om trädavfallet och stubben. Att forsla bort en massa grenar och stammar är inte det lättaste men vi kan ta hand om det så slipper du. Eftersom vår lastbil är stor kan vi få med oss så mycket som möjligt för att minimera antalet vändor och i sin tur även priset.

Stubbar är svåra att bli av med men vi använder oss av en stubbfräs som ”äter” sig igenom stubben med sylvassa tänder. Allt som blir kvar är ett hål som du kan fylla med jord.