Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Vi fixar trädfällning i Katrineholm

  1. Trädfällning24
  2. Vi fixar trädfällning i Katrineholm

Katrineholm som samhälle skapades på grund av järnvägen och än idag är Katrineholm främst känd som en järnvägsknut. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter vilket på den tiden var särskilda privilegier utfärdade av kronan för att bedriva vissa näringar. Idag finns det allt från slott till skogar i härliga Katrineholm. Staden har gott om grönområden och har till och med en ros i sitt kommunvapen. Stadsparken är en av de största parkerna som rymmer allt från en friluftsscen till restaurang och trädgård. Någon måste däremot ta hand om alla blommor, gräsmattor, träd och parker och det är där vi på Trädfällning24 kommer in. Vår specialitet är just träd i alla dess former och vi hjälper dagligen privatpersoner med beskärning, stubbfräsning eller trädfällning i Katrineholm.

Många lägger ner otroligt mycket tid i sin trädgård med att plantera blommor, klippa eller kratta gräsmattan och pynta fint med dekorationer. Men det finns vissa saker som är svårare än andra och bör överlämnas till experter, speciellt trädfällning i Katrineholm.

 

Trädfällning i Katrineholm att lita på

Att fälla träd är ett fysiskt krävande arbete som kräver allt från erfarenhet till kunskap. Många tror att man kan ta en motorsåg och såga rätt igenom stammen men det är just så man definitivt inte ska göra. Det går självklart att fälla ett träd direkt från marken eftersom det är just det som görs vid markfällning, men det krävs noggranna beräkningar och kunskaper för att inte orsaka stora skador. Innan fällningen kan göras måswork-2539957_1920te däremot en lämplig metod väljas eftersom det inte är alltid markfällning passar. Vi på Trädfällning24 kommer alltid ut på ett kostnadsfritt möte för att titta på trädet/träden som ska fällas så att du får rätt pris men även så att vi vet vilka förutsättningar som finns.

För att fixa trädfällning i Katrineholm är vi inte beroende av skylift eller andra tunga fordon eftersom vi har arborister som är väldigt skickliga klättrare. Om det finns ett hus eller liknande i närheten av trädet fungerar det inte med markfällning för att trädet kan falla och förstöra. I de fallen klättrar våra arborister upp i trädet och sågar ner det bit för bit. Den här metoden kallas för sektionsfällning och metoden är både effektiv och skonsam. Grenarna och riset hissar vi ner försiktigt för att skona miljön runt omkring så mycket som möjligt.

 

Mer än trädfällning i Katrineholm

Förutom trädfällning i Katrineholm kan vi hjälpa dig med trädavfallet och stubben som blir kvar. Antingen forslar vi bort trädavfallet eller så kapar vi upp det i lämpliga kubbar för vedkapning, valet är helt ditt vad du vill göra med resterna.

Efter trädfällning i Katrineholm finns det kvar en stubbe som inte är det vackraste. Som tur är finns det stubbfräsare som enkelt ”äter” upp stubben med sina tänder. Kvar blir bara flisor och du kan sedan fylla hålet med jord eller vad du önskar.

Du kan alltid kontakta oss om du är intresserad av mer än trädfällning i Katrineholm.