Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

 • Enkelt
 • Snabbt
 • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Karlskoga med utbildade proffs

 1. Trädfällning24
 2. Trädfällning i Karlskoga med utbildade proffs

I Karlskoga kryllar det av saker att göra både inomhus och utomhus. Med ett 20-tal naturreservat i närområdet är det aldrig långt till naturen eller friluftsliv. Det är det perfekta stället för att vandra, plocka svamp, fiska eller helt enkelt bara njuta av lugnet och livet.

Karlskoga är en tätort som till och med har lockat Alfred Nobel till att slå sig ner där. Under sina tre sista år i livet bodde han i Björkborns herrgård där han bland annat skrev sitt testamente gällande nobelpriset. Idag är herrgården ett Nobelmuseum med uppfinnarverkstad för barn.

 

Ibland är det nödvändigt med trädfällning i Karlskoga

Träd är livsviktiga för oss människor och som tur är har vi arborister som vet hur man ska ta hand om dem för att de ska må som bäst. Fällning är en av flera metoder som används för att skapa en omgivning med friska träd. Trädfällning i Karlskoga är bland annat det bästa för träd som:

 • Är döda
 • Har dålig hälsa på grund av grenar eller krona som försvagas, stora döda grentree-138563_1920ar, röta på huvudstammen
 • Har större stormskador och på grund av detta är bortom räddning
 • Står alldeles för nära hus eller andra byggnader
 • Har rötter som utgör ett hot mot grund, uppfart eller trottoar
 • Skadats av utrustning vid byggande
 • Har allvarligare sjukdomar som kan döda trädet eller riskera att spridas till andra träd
 • Måste trängas bland andra träd på egendomen

Trädfällning i Karlskoga är farligt men även ett omfattande arbete. För att minimera de risker som finns måste trädfällning i Karlskoga alltid ske på ett säkert sätt av utbildade och erfarna personer som har rätt utrustning. Skador på egendom och människor minskar radikalt med professionell hjälp inom trädfällning i Karlskoga.

Att utföra trädfällning i Karlskoga kan göras på olika vis men de allra vanligaste är markfällning och den mer avancerade metoden sektionsfällning. Av dessa två metoder väljs i första hand markfällning där arboristen kan fälla trädet från marken. Det är den här metoden de flesta tänker på när de hör trädfällning i Karlskoga men det är inte alltid det bästa alternativet. Med byggnader eller elledningar i närheten finns det en risk att trädet faller och förstör. Sektionsfällning är det bästa alternativ i sådana fall eftersom det går att utföra trädfällning i Karlskoga med större precision. Trädet riskerar inte att falla hur som helst eftersom arboristen klättrar upp i trädet och fäller det från toppen och ner. För att inte skada gräsmatta eller miljön runt omkring firar vi ner grenar och stamdelar.

Varje trädfällning i Karlskoga har sin unika lösning och det är vår målsättning att hitta den lösning som passar bäst för dig. Innan vi lämnar ett pris kommer vi ut kostnadsfritt på plats och tittar på arbetet för att bedöma hur trädet bäst ska fällas. Du kan även välja att få hjälp med bortforsling av trädavfallet och ta bort stubben som blir kvar. Ingen trädfällning i Karlskoga är för avancerad och vi välkomnar stora som små uppdrag!