Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Alltid rätt tid för trädfällning i Halland

  1. Trädfällning24
  2. Alltid rätt tid för trädfällning i Halland

Trädfällning i Halland kan göras när som helst och är inget du behöver vänta på. Däremot behöver du ta kontakt med ett proffs för att säkerställa ett det blir gjort med hög kvalitet och så säkert som möjligt. Till och med professionella trädfällare kan råka illa ut vilket är bevis på att det är ett komplicerat område som kräver god rutin och god planering. Många tror att de enkelt kan hugga ner ett träd med hjälp av endast en yxa men det slutar sällan bra. Att underskatta vikten och faran med trädfällning i Halland leder till hemska olyckor.

Träd väger mycket och har en enorm fallhastighet, men det är bland annat detta vi på Trädfällning24 har i åtanke när vi är ute på fältet och fäller träd. Det viktigaste för oss är däremot att vi kan planera uppdraget och titta på trädet innan vi fäller det.

 

Bedömning av trädet för trädfällning i Halland

För att du ska få ett pris och vi ska få en bild av trädet erbjuder vi oss alltid att komma ut på plats innan vi utför uppdraget, utan kostnad så klart! När vi väl är pgazebo-208466_1920å plats tittar vi på trädet och hur det står för att kunna avgöra den bästa metoden för trädfällning i Halland. Vid fällningen behöver vi inte endast ta hänsyn till ditt hus och dig utan även dina grannar, deras hus, deras bilar och eventuella förbipasserande på någon närliggande gångväg.

Vi måste räkna med vinden, hur stort trädet är, ungefär var trädet kommer landa, vilken kraft den kommer landa med och vilka verktyg som måste användas för att fälla trädet. Inte helt enkelt alltså. Att ignorera dessa komponenter kommer leda till de olyckor som vi redan nämnt.

 

Viktigt med rätt teknik för trädfällning i Halland

Ett träd kan inte bara fällas hur som helst eftersom det riskerar att falla över hus eller elledningar. Den klassiska metoden är däremot att trädfällningen sker nere på marken med hjälp av olika verktyg, så kallad markfällning. När trädet väl är nere kvistar vi av grenarna och vi kan även kapa upp stammen i vedlängder om du önskar det.

När det inte finns möjlighet för trädet att falla fritt på grund av hus eller vägar måste vi istället fälla trädet manuellt genom att klättra upp i det. Här krävs inte bara teknik inom trädfällning utan även klättring samtidigt som man ska kunna hantera en motorsåg. När trädfällaren klättrar upp kvistar denne av grenarna och kapar sedan av stammen från toppen och ner. Precis som med markfällning kan vi även kapa upp stammen i hanterbara längder, eller forsla bort allt trädavfall helt.

Förutom trädavfallet blir även en stubbe kvar efter trädfällning i Halland, vilket inte alla är så förtjusta i eftersom de inte fyller någon funktion. Vi kan därför ta bort den effektivt med hjälp av en speciell maskin som fräser bort stubben.

Kontakta oss genom formuläret, chatten eller telefon för att veta vad vi erbjuder och för att få en offert för trädfällning i Halland.