Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Bästa lösningen på trädfällning i Gnesta

  1. Trädfällning24
  2. Bästa lösningen på trädfällning i Gnesta

Gnesta är en speciell tätort eftersom den överskrider två olika kommuner: Gnesta kommun och Södertälje kommun. Huvudsakligen tillhör den däremot Gnesta kommun i Södermanlands län. I tätorten finns det betydelsefulla byggnader från alla Gnestas tidsepoker. Järnvägsstationen är till exempel en ytterst betydelsefull punkt eftersom Gnestas stadsbild är starkt präglad av järnvägen samt det stationssamhälle som växte fram till följd av det. Järnvägsstationen är däremot inte det enda som utmärker Gnesta utan det gör även landskapet. Skogsområden för att plocka bär och svamp, djurgårdar och mängder av sjöar. En dryg sjättedel av inlandskommunen Gnesta är täckt av större eller mindre sjöar.

 

Där det finns natur

Där finns även arborister. Vad är då en arborist kanske du tänker? Ordet arbor är latin och betyder träd, vilket är passande eftersom arborister är trädvårdsspecialister. De vårdar träd i olika miljöer så som städer, tätorter och trädgårdar. Vi på Trädfällning24 har flera arborister som bland annat är experter på trädfällning i Gnesta. Förutom att fälla träd är det även en stor del av arbetet att underhållsbeskära både träd och buskar. Dessa två uppgifter är vad en arborist huvudsakligen tillbringar sina vardagar med.

Vi får ofta in samtal från kunder som vill ha hjälp med trädfällning i Gnesta. Många av dessa vill ha pris på uppdraget direkt via telefon men det är tyvärr inget vi kan ge eftersom det skiljer sig enormt från jobb till jobb. Du kan däremot känna dig lugn eftersom vi kommer ut kostnadsfritt och tittar på trädet/träden som ska fällas för att du ska få en offert med rätt pris.

 

Trädfällning i Gnesta på olika sätt

En av anledningarna till att priset på trädfällning i Gnesta skiljer sig åt är för att det finns olika metoder att använda sig av. Vissa av dessa metoder är billigare än andra eftersom dessa inte kräver tunga fordon eller ett helt gäng med arborister. Är det ett tyngre jobb inom trädfällning i Gnesta kan det behövas fler personer eller andra resurser och då är det möjligt att priset blir högre.

De främsta metoder som används inom trädfällning i Gnesta är däremot de metoder som är mest kostnadseffektiva för dig som kund. Om det är möjligt fälls trädet direkt från marken med hjälp av noggranna beräkningar. Det fungerar ofta för de flesta träd som ska fällas men om omgivningen är ömtålig funkar det inte lika optimalt.teutoburg-forest-1882718_1920

När det inte fungerar med markfällning är nästa alternativ istället sektionsfällning. Den här metoden är lite mer krävande av arboristen eftersom de måste klättra upp i trädet och fälla det bit för bit. Alla arborister på Trädfällning24 är skickliga klättrare och kan med precision utföra trädfällning i Gnesta genom sektionsfällning.

Vilken metod som är bäst att använda avgör vi när vi är på plats kostnadsfritt för att titta på trädet/träden. Vi kontrollerar bland annat:

  • Om det finns elledningar eller byggnader i närheten av trädet
  • Om trädet står vid en väg
  • Om du är rädd om din gräsmatta och vill ha en mer precis metod