Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Falkenberg utan problem

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Falkenberg utan problem

I slutet av 1200-talet började Falkenberg träda in i historiens ljus. Precis som övriga Halland tillhörde Falkenberg inte Sverige utan Danmark. Staden började växa under den senare halvan av 1800-talet genom förbättrad kommunikation och industrialiseringen påbörjades kring sekelskiftet. Innan dess, i 1645, blev Falkenberg svenskt tillsammans med resten av Halland.

Falkenbergs historia syns tydligt i staden och nytt blandas med gammalt. Det finns alltid möjlighet till avkoppling, exempelvis i deras strandbad som har en tradition som sträcker sig tillbaka till 1937. För den som gillar att vara mer aktiv finns här enormt mycket natur att utforska och ta del av för att komma iväg från den stressiga vardagen.

 

Flera sätt att hantera trädfällning i Falkenberg

Det finns inte bara ett sätt att fälla träd på utan det finns flera olika. Vilken metod som är bäst att använda avgör vi på Trädfällning24 under ett första möte med dig som kund vilket är kostnadsfritt. Efter det mötet kommer du få en offert med pris för uppdraget. Det finns egentligen inget fast pris för trädfällning i Falkenberg eftersom det beror helt på hur trädet ser ut och var det står. En massiv ek nära ett hus hade exempelvis kostat mer än en liten björk som står fritt på tomten. Men varför spelar det någon roll hur trädet står? Det är helt enkelt för att trädfällning i Falkenberg inte alltid sker på samma sätt för att ta hänsyn till miljön runt omkring trädet.

Det sista man vill göra är att förstöra marken, elledningar eller byggnader som står i närheten av trädet så utifrån det bestäms metod för trädfällning i Falkenberg. Det enklaste alternativet och det som främst vill användas är markfällning där trädet fälls direkt från marken, precis som det låter alltså. För att hantera kraften av ett träd i rörelse rätt krävs både kunskap och erfarenhet, det är alltså inget man ska försöka sig på själv.

Trädfällning i Falkenberg kan även ske enligt en annan metod som heter seAvancerad-trädfällningktionsfällning. När det finns byggnader, elledningar eller annan känslig miljö runt trädet är det inte möjligt att använda markfällning. Det bör alltid finnas tillräckligt med plats annars är risken att trädet faller okontrollerat och förstör omgivningen. Sektionsfällning är den perfekta metoden när det inte finns tillräckligt med plats eftersom trädet istället fälls bit för bit. Det är en skonsammare metod av trädfällning i Falkenberg där arboristen klättrar upp i trädet och sågar ner det från toppen och ner.

Trädfällning i Falkenberg är inte det enda vi kan hjälpa dig med. Vet du inte vad du ska göra av allt trädavfall efter trädet har fällts? Vi forslar bort det i vår lastbil som får plats med en hel del så slipper du oroa dig över det. Du behöver inte heller ta hand om den envisa stubben som blir kvar eftersom vi har en särskilt anpassad maskin som tar bort den effektivt och snabbt. När vi hjälper dig med trädfällning i Falkenberg står vi vid din sida från start till slut.