Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Bästa möjlighet till trädfällning i Bergshamra

  1. Trädfällning24
  2. Bästa möjlighet till trädfällning i Bergshamra

Cirka 15 km söder om Norrtälje hittar vi tätorten Bergshamra. Den kanske inte verkar vara så mycket för världen med sina två båtvarv, livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria, vårdcentral eller grundskola men den har desto mer att erbjuda.

Behovet av trädfällning i Bergshamra växer hela tiden men speciellt behovet av avancerad trädfällning. Det är inte vem som helst som har vad som krävs för att utföra en avancerad trädfällning i Bergshamra, men vi på Trädfällning24 fixar de svåraste uppdragen på ett enkelt och smidigt sätt.

Trädfällning i Bergshamra kan utföras på flera olika sätt och därför kan även priset skilja sig från uppdrag till uppdrag. Innan du får en offert gör vi alltid en bedömning av uppdraget på plats, helt kostnadsfritt såklart! Väl på plats kan vi bedöma hur fällningen måste ske, tittar på trädets storlek, avgör hur lång tid arbetet beräknas ske och hur många personer som krävs för att utföra det. En del jobb är mindre och kräver bara en arborist som kan fälla trädet från marken. Andra jobb kan kräva fyra arborister där de måste klättra i trädet för att kunna fälla det.

 

Hur avgör vi metod för trädfällning i Bergshamra?

Det allra viktigaste vi tittar på när vi gör en bedömning på plats är hur miljön runt omkring trädet ser ut. Omgivningen är nyckeln till hur trädet kan fällas. Är det ett hus i närheten vill vi inte gärna fälla trädet från marken eftersom det finns en risk att trädet faller över det. Det kan också handla nertagning av enstaka träd som är extra svåra eftersom grenar hänger över hustaken. Om trädet står nära en väg blir det också komplicerat eftersom utrymmet där trädet kan falla blir begränsat, i alla dessa fall är det bästa sättet för trädfällning i Bergshamra att ta ner trädet i bitar.winter-283962_1920

När ett träd ska tas ner i olika etapper ställs höga kräv på oss som är arborister. Vi måste inte bara veta hur trädfällning går till utan även klättring samtidigt som vi måste kunna hantera en motorsåg. Det är av yttersta vikt att vi kan genomföra uppgifterna samtidigt och med hög koncentration för att inte orsaka skador.

Trädfällning i Bergshamra som sker i etapper ger större precision för oss som arborister eftersom vi kan styra hur trädet faller. Genom att ta trädet bit för bit och hissa ner de försiktigt på marken minimerar vi risken för skador på hus, elledningar, gräsmattan och omgivningen rent generellt.

All trädfällning i Bergshamra är däremot inte avancerad och i första hand fälls trädet helst från marken, under förutsättningen att det inte finns något i omgivningen som kan ta skada.

 

Glöm inte RUT!

Du vet väl att trädfällning i Bergshamra ger rätt till rut-avdrag? På din faktura gör vi automatiskt avdrag (50%) för arbetskostnaden. Kom ihåg att det inte blir 50% på hela priset på fakturan eftersom det endast är möjligt att göra skatteavdrag på arbetskostnaden. Du har dessutom en maximal summa varje år för hur mycket du skatteavdrag du kan göra.