Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Nu är det tid för trädfällning i Båstad

  1. Trädfällning24
  2. Nu är det tid för trädfällning i Båstad

Trädfällning i Båstad är något som kan göras året runt, till skillnad från beskärning som har speciella tidpunkter som passar bättre än andra. När du väl känner att det är dags att bli av med trädet som du funderat länge över kan du ta kontakt med oss på Trädfällning24. Vi är experter på trädfällning i Båstad och erbjuder allt från bortforsling till stubbfräsning också. Vi ser alltid till att komma ut på plats innan vi utför uppdraget så att vi vet hur det kan utföras och vad det kommer kosta. Det är självklart kostnadsfritt och du behöver inte vara på plats.

Det finns olika sätt att fälla träd på men den vanligaste är markfällning. Trädfällaren står då på marken och fäller trädet därifrån med hjälp av olika verktyg, så som motorsåg. När trädet är nere kvistas och kapas trädet upp i lämpliga bitar som är enkla att hantera. Det krävs inga tunga fordon för att utföra markfällning men däremot ställer det höga krav på omgivningen, finns det verkligen plats för att träd att fällas där?

Om svaret är nej och det inte finns tillräckligt med utrymme så måste trädet fällas manuellt istället. Den här sortens trädfällning i Båstad är bland annat vanlig i villaområden där det står tätt mellan husen och det inte får plats tunga fordon som kan fälla trädet. Då klättrar trädfällaren istället upp i trädet för att fälla det bit för bit. För att göra det krävs både speciell utrustning och teknik när trädfällaren klättrar upp för stammen. Samtidigt som trädfällaren klättrar så kvistas grenar av för att sedan fälla den översta krontoppen. När trädfällaren klättrar ner igen så sågas trädstammen i kubbar och vinschas ner försiktigt på marken.

För att utföra trädfällning i Båstad ställs stora krav på utövaren eftersom tekniken är mycket krävande.

 

Bli av med trädavfallet snabbt etransport-bortforsling1fter trädfällning i Båstad

Vi erbjuder alltid våra kunder möjlighet att få hjälp med att få bort trädavfallet som blir kvar efter trädfällningen. I samband med din trädfällning i Båstad får du ta del av bra priser på bortforsling som kan vara svåra att hitta som privatperson. Vi ser till att du blir av med trädavfallet eller så kapar vi upp det till ved om du vill använda det i en brasa. Du kan till och med passa på att forsla bort annat avfall på din tomt som du vill bli av med. Exempelvis schaktmassor eller grus och annat.

 

Enkelt sätt att bli av med stubben

Att bli av med stubben som blir kvar efter trädfällning i Båstad är inte det enklaste men vi på Trädfällning24 använder en metod som är supereffektiv. Med hjälp av en maskin fräser vi bort stubben så att det bara blir kvar sågspån. Maskinen består av en vass roterande stålskiva med sylvassa tänder och ett blad som skär. När skivan börjar rotera pressas den mot stubben och fräser ner trämaterialet i mindre bitar. Hör med oss vad det hade kostat med stubbfräsning.