Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Sundsvall ett växande problem

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Sundsvall ett växande problem

Tradfallning-Sundsvall-2Medelpads enda stad, Sundsvall, fick sina stadsrättigheter under 1600-talet. Även om andra städer saknas finns förstås andra orter som Timrå, Söråker och Stockvik. Omgivningarna har varit bebyggda sedan några hundra år efter Kristus. Strax norr om Sundsvalls ursprungliga plats – på beslut av drottning Kristina flyttades staden ungefär en kilometer på mitten av 1600-talet – finns Nordens största järnåldersgravfält. Än idag har Sundsvall gott om stora grönområden. Här finns även sedan länge en stor skogsindustri och i slutet av 1800-talet var Sundsvall med omnejd Sveriges sågverks-tätaste bygd. Det finns således en tradition av trädfällning i Sundsvall, men vår tjänst är ändå mycket uppskattad och efterfrågad då medvetenheten bland privatpersoner och företag har ökat. De flesta inser klokt nog att det är bäst att överlämna jobbet till en professionell trädfällare med utbildning, erfarenhet och giltiga försäkringar.

 

Gammal bebyggelse och åldrande träd

Tradfallning-Sundsvall-3Sedan sågverksindustrin tog fart i Sundsvall under 1800-talet har stadens utveckling gått starkt framåt. Vägen har dock inte varit spikrak. Vid flera tillfällen under stadens historia har Sundsvall drabbats av svåra bränder, till exempel år 1888 då stora delar av staden förstördes i den så kallande Sundsvallsbranden. Efter branden tilläts endast stenhus att byggas i centrala Sundsvall, vilket har gett centrumkärnan namnet Stenstaden. Förutom Stenstaden finns många fina stadsdelar i Sundsvall. Ett av dem, bebyggt sedan 1920-talet, är populära Haga. Här finns många villor och parhus, men priserna på husen här är bland de högsta i hela Sundsvall. Här finns också Granloholm, med både lägenheter, radhus och villor. Området började byggas under 1970-talet. Ytterligare ett trevligt område är Skönsberg, som liksom Haga börjar få alltfler träd med hög ålder och som inte längre passar in i sin omgivning. Trädfällning i Sundsvall blir alltså vanligare och får högre och högre efterfrågan.

 

 

Trädfällning i Sundsvall med säkerhet i fokus

Tradfallning-Sundsvall-1Trädfällning24 tillhandahåller de bästa trädfällarna på marknaden, till rimliga priser och ständigt med säkerheten i fokus. Vi fäster stor vikt vid att alltid ha heltäckande försäkringar samt att ha riktigt bra säkerhetsutrustning och medarbetare med rätt kunskap och erfarenhet för sina uppgifter. När Trädfällning24 fäller träd gör vi det oftast med en metod som heter ”avancerad trädfällning”. Metoden går ut på att trädfällaren, som i vårt fall är en utbildad klättrare, tar sig upp i trädet och fäller det uppifrån i sektioner som sedan firas ner. Tack vare denna metod är det möjligt att fälla träd som är placerade i tätbebyggt område utan att riskera att skada några byggnader. På samma gång ger det möjlighet att fälla träd utan att skada markytorna runt trädet, vilket uppskattas av många trädgårdsintresserade kunder.

 

 

Kontakta oss för trädfällning i Sundsvall

Vi nås på telefon 9-18 vardagar och via e-post dygnet runt! Bifoga gärna en bild av trädet så kan vi snabbt göra en bedömning av arbetet och ge dig ett pris. Tack vare vårt nätverk av trädfällare över hela landet kan vi vara snabbt på plats! Hör av dig redan idag, vi ser fram emot att hjälpa dig och önskar dig varmt välkommen till Trädfällning24!