Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

 • Enkelt
 • Snabbt
 • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Strängnäs

 1. Trädfällning24
 2. Trädfällning i Strängnäs

Strängnäs2Mellan Eskilstuna och Södertälje vid Mälarens sydspets ligger den gamla garnisonsstaden Strängnäs. Till Strängnäs kommun hör bland annat tätorterna Stallarholmen, Selaön, och Mariefred. Bebyggelsen har vuxit fram genom århundraden och består av en blandning av högt och lågt, nytt och gammalt. Utanför centrumkärnorna växer småhusområdena, och utpräglad sommarstugebebyggelse omvandlas i större utsträckning till permanentboende. I takt med detta växer även behovet av trädfällning i Strängnäs kraftigt.

Miljövänlig trädfällning i Strängnäs

Trädfällning24 har utfört ett flertal uppdrag i såväl Mariefred som Stallarholmen och har lokal förankring i Mariefred. Den vanligaste metoden för trädfällning i svårtillgängliga eller trängda platser innebär att man klättrar upp i trädet, kvistar det och kapar stammen i lagom stora kubbar, som vid behov lugnt och säkert firas ner. Tekniken kallas för sektionsfällning eller avancerad trädfällning. På så sätt skonas mark och omgivning. Våra trädfällare har god erfarenhet av denna teknik och lyssnar gärna på era önskemål för att få så bra resultat som möjligt.

 

En pålitlig aktör för trädfällning i Strängnäs

Trädfällning är tyvärr en bransch som präglas av en del osäkerhet och oseriösa aktörer. Vårt sätt att försöka ändra på det är att alltid jobba helt transparent och kvalitetsgranskat. Det innebär bland att vi har fullt giltiga försäkringar som alltid visas upp på plats innan vi påbörjar ett jobb. Dessutom har våra trädfällare rätt utbildning och i många fall mångårig erfarenhet av yrket. De flesta av oss är utbildade och certifierade arborister, vilket gör att de har stora kunskaper om avancerad trädvård. Självfallet har vi också giltig F-skattesedel för alla jobb vi utför. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss på Trädfällning24. Du får bland annat:

  • Duktiga trädfällare som kan sitt jobb mycket väl
  • Försäkrade trädfällare som alltid sätter dig och din egendoms säkerhet främst
  • Ett rimligt och bra pris. Till skillnad från många andra aktörer i branschen arbetar vi alltid med fasta priser.
  • Snabb service. Oftast kan vi utföra arbetet inom 48 timmar, ibland kortare än så

 

Ta kontakt med oss för snabb service!

Vår duktiga kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig. Tar du kontakt med oss och gärna bifogar en bild på ditt/dina objekt så kan vi lättare bedöma priset, då kan vi vanligtvis erbjuda dig en fast offert direkt. I annat fall så besöker vi gärna platsen och gör bedömningen tillsammans med dig. Då vi har många duktiga trädfällare hos oss så kan du i allmänhet mycket snabbt få hjälp. Vi är tillgängliga alla dagar i vecka på telefon 010 – 49 58 100 eller dygnet runt på mejl: info@tradfallning24.se. Varmt välkommen till din trädfällare i Strängnäs med omnejd!