Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Skellefteå med omnejd

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Skellefteå med omnejd

skellefteå3Staden Skellefteå har de senaste åren rönt stor uppmärksamhet för sina hockeyframgångar med flera SM-guld. Men staden är inte bara ishockey utan Skellefteå socken har anor ända från 1300-talet. Nu som då finns närheten till skog och mark. Området runt Skellefteå är mycket rikt på sjöar och vattendrag. Till och med i de centrala delarna av staden kan man njuta av strömmande vatten, i form av den vindlande Skellefteälven som tar sig ända från Ikesjaure i Arjeplogs kommun till Bottenviken.
 

Ett ökande behov av trädfällning i Skellefteå

skellefteå1I Skellefteå stad finns många trevliga bostadsområden, bland annat Norrböle, Bockholmen, Anderstorp och Prästbordet. Många byggdes under egnahemsrörelsen på 30-talet och har sedan länge uppvuxna trädgårdar. I många fall med träd som en gång var en prydnad i trädgården, men som nu har blivit problemskapande jättar. Eftersom Skellefteälven flyter genom staden är också efterfrågan på strandnära tomter mycket stor. Många vill bygga nytt eller bygga om sina fritidshus till åretrunt-boenden och behöver då hjälp att ta ner förvuxna träd. Att det finns stort behov av trädfällning i Skellefteå råder det alltså inget tvivel om. Samma sak gäller naturligtvis för grannorterna Skelleftehamn, Boliden, Burträsk och Bureå. I de närmaste större städerna Umeå och Piteå finns samma problem.

 

Hockey, festival och träd

skellefteå2Förutom den goda tillgången till härliga naturupplevelser finns också tillgång till ishockey i toppklass, nämligen i form av hockeylaget Skellefteå AIK. Faktum är att många av Skellefteås invånare till och med anser att Skellefteå AIK är det bästa med att bo i Skellefteå! För andra Skellefteåbor är det kanske Trästocksfestivalen som är det bästa skälet till att bo i staden. Festivalen, med sin blandning av nationella och lokala artister och gratis inträde, lockar tusentals personer i alla åldrar till kulturområdet Nordanå. För ytterligare några är det säkert de gamla charmiga villaområdena med sina härligt knotiga uppvuxna träd som ger Skellefteå sin själ. Många som har lyckan att äga en fin gammal trädgård önskar nog ändå ibland att få lite mer ljus och då kan vi på trädfällning24 hjälpa till med trädfällning i Skellefteå och på ett säkert sätt ta ner de mest svårtillgängliga träd.
 

 

 

Vi har stor erfarenhet av trädfällning i Skellefteå

Vi på trädfällning24 har gedigen erfarenhet av trädfällning i Skellefteå och klarar tack vare detta av att arbeta där ingen skylift ryms. Våra trädfällare har god lokalkännedom och behärskar sitt yrke till fullo. Vi arbetar huvudsakligen med sektionsfällning. Tekniken går ut på att klättra upp i träden, sedan kvista det och undan för undan ta ner det bit för bit tills resten av trädet är möjligt att fälla från marken. Är det riktigt känslig omgivning kan kubbarna till och med firas ner med rep för att skydda omgivningen från skadlig påverkan. Som ett komplett företag inom trädvård och trädfällning erbjuder vi även en rad kompletterande tjänster såsom:

Arboristkonsultation – Ofta krävs hög expertis för att till exempel veta vilka vårdande åtgärder som är bäst för ett träd eller hur det ska fällas på ett lämpligt sätt. Vi har ISA-certifierade arborister som hjälper dig med allt inom avancerad trädvård
Bortforsling – Ligger det massa material kvar och skräpar efter en trädfällning? Lugn, mot en låg och fast avgift tar vi enkelt med oss materialet och forslar bort det.
Trädgårdsskötsel – Behöver du hjälp eller råd med din trädgård? Trädfällning24 står till tjänst med kvalificerad trädgårdsskötsel som utgår från dina behov.
Uppkapning – Vill du använda den fällda stammen som ved? Vi kan enkelt såga upp den i hanterbara kubbar som är lagom stora för vedkapen. Enkelt och smidigt.

Kontakta oss för mer information!

Har du behov av våra tjänster inom trädvård eller trädfällning i Skellefteå med omnejd så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi arbetar alltid med fasta offerter och oftast kan du redan vid inledande kontakt få ett fast pris på det som du vill ha utfört. Självfallet är alla våra trädfällare fullt försäkrade och visar upp försäkringsbevis på plats. Tveka inte att ringa oss på 010 – 49 58 100 eller mejla till info@tradfallning24.se. Vi ser fram emot att höra från dig!