Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i hela Skåne

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i hela Skåne

skane1Trädfällning24 erbjuder hela Skåne den tillförlitligaste och mest prisvärda tjänsten för trädfällning. Om du behöver hjälp med trädvård, stubbfräsning eller trädfällning, står vi till tjänst.

 

Vi erbjuder trädfällning i Skåne som ger dig:

  • Snabbt svar på vad det kostar – antingen via bilder till oss eller genom att vi kommer förbi din fastighet kostnadsfritt
  • En effektiv och ytterst professionell tjänst med Sveriges bästa trädfällare
  • Transport och bortforsling av trädavfall och/eller återvinning av flis

 

Vi finns över hela Skåne

I Sveriges sydligaste landskap Skåne finns Trädfällning24 väl representerat och utför med sina arborister och trädfällare både små och stora uppdrag. Städer som Helsingborg, Kristianstad, Lund och Malmö finns med på vår uppdragslista.

 

Vi sektionsfäller skonsamt

skane2När du behöver professionell hjälp med trädfällning och relaterade tjänster står vi gärna till tjänst att tillsammans med dig göra en bedömning av lämpliga åtgärder. I bland kan det vara nog med rätt beskärning för att rädda ett ankommet träd och låta det på ett säkert sätt leva vidare. Om trädet på grund av skador eller att det inte längre passar in i omgivningen måste tas bort i sin helhet och står känsligt till bland bebyggelse eller annat ömtåligt, så utför vi på Trädfällning24 sektionsfällning. För att skona omgivningen tas då trädet ner i bitar genom att trädfällaren klättrar upp i trädet, kapar grenarna som skickas ner, och därefter sågar stammen i lämpliga bitar, som släpps ner eller firas ner om det krävs för att inte skada omgivningen.

I en del fall kan det vara lämpligare att ta hjälp av en speciell kran med såg för att nå tunga grenar som hänger över tak eller liknande. När Trädfällning24 använder sig av denna teknik så försöker vi att akta mark och omgivningar så mycket som det går och i övrigt ta stor hänsyn till miljön.

 

Pris och offerter

Vi är tillgängliga på telefon vardagar 9-18 och dygnet runt via e-post. Bifoga gärna en bild av trädet i ditt e-postmeddelande, så vi kan göra en snabb bedömning och direkt ge dig ett prisförslag. Ibland kan det behövas ett besök av vår trädfällare för att på plats göra en noggrann bedömning, och det gör vi givetvis utan kostnad för dig.

 

Övriga tjänster

Som komplement till trädfällningsuppdrag ordnar Trädfällning24 även med stubbfräsning, kapning av kubbar till brasved samt bortkörning av ris och stammar.

 

skane3Landskapet Skåne

Trots att Skåne till cirka 70% består av uppodlad mark så finns det gott om skog i de norra delarna. Eftersom Skåne i stort sett ligger inom södra lövskogsområdet så är det ju lövskogen som härskar. Bok dominerar, men det förekommer också stora bestånd av andra lövträd så som al, ask och ek. Det finns även björk, kastanj och alm. Det för Skåne så karakteristiska hamlade pilträdet finner man oftast som alléträd längs landsbygdens vägar. Barrträd är det sämre med, och de granar som trots allt finns är planterade.
Det är i första hand träd och trädbestånd i villaområden och övrig bebyggelse som Trädfällning24 arbetar med, men vi hanterar alla typer av trädfällningsuppdrag och beskärning.

 

Hör av dig till oss

Kontakta oss direkt på telefon eller per email. Vi finns representerade överallt i Sverige och vi svarar omedelbart när du hör av dig till oss. Vi ser fram emot att få höra mer om vilket problem du står inför när det gäller trädfällning. Det finns inget problem vi inte kan lösa – varmt välkommen att höra av dig till oss!