Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Sala

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Sala

sala1Efter riksväg 70 mellan Enköping och Avesta är den gamla gruvstaden Sala belägen. Åtskilliga skolungdomar har fått resa till Sala på studiebesök och blivit guidade ner i den berömda gruvan, som hade sin storhetstid första hälften av 1500-talet. Det är ingen överdrift att säga att ingen annan ort i Sverige under den tiden haft lika stor betydelse för Sveriges affärer som Sala silvergruva.

För många är Sala en plats man åker igenom på sin färd mot Dala- och Härjedalsfjällen med destinationer som Orsa och Funäsdalen, men staden är väl värt ett besök för sin egen skull. Historien är skarpt närvarande genom runstenar och gravar från vikingatiden. Söder om Sala ligger Sala gruvby där man gjort intressanta fynd vid utgrävningar under 1950-talet. En liten bit norrut hittar man Sala landsförsamlings kyrka, som härstammar från 1300-talet och innehåller valvmålningar från 1465 vilka är de tidigaste kända verken av Albertus Pictor.

Bor du eller är verksam i Sala med omnejd och behöver hjälp med trädfällning så är du varmt välkommen att kontakta oss på Trädfällning24. Vi utför alla typer av trädfällning och trädvård i Sala genom våra erfarna, välutbildade arborister och trädfällare som givetvis är fullt försäkrade och har dokumenterad kompetens.

Väljer du oss för trädfällning i Sala får du:
• Yrkesverksamma trädfällare och arborister med lång och bred erfarenhet
• ett pris som inte ruinerar dig – vi är rimliga och arbetar dessutom bara med fasta priser
• arbeta med en seriös partner som alltid har F-skattsedel
• Fullt försäkrade arbeten – du behöver aldrig stå för någonting själv om olyckan mot förmodan skulle vara framme
• säkerhet på att jobbet blir rätt utfört – vi vet vad vi sysslar m
ed.

Klättrande trädfällning i Sala

sala2I dagsläget fyller träd och buskar i bostadsområden huvudsakligen estetiska uppgifter samt bidrar till en god och hälsosam miljö. Detta hindrar emellertid inte att trädbestånden måste hållas efter för att inte ta överhanden. Gamla träd har ofta murkna grenar som kan utgöra fara för omgivningen, eller är i så dåligt skick att de när som helst kan falla och orsaka stor skada. För Trädfällning24 är det rutin att bistå med hjälp i sådana fall och göra en bedömning av vad som måste göras för att rädda träden eller helt enkelt ta bort dem. Om trädet inte går att fälla i sin helhet så klättrar vi upp i det och ta ner grenarna en och en samt kapar stammen i lämpliga bitar som släpps ner eller vid firas ner om det behövs för att skona omgivningen. Tekniken är skonsam, miljövänlig och ekonomisk då inga tunga maskiner behövs. Som en komplett förmedlare av tjänster inom trädfällning och trädvård utför vi självfallet även:

Bortforsling/Transport – Trädfällning lämnar efter sig grenar och ris, men vi forslar enkelt bort det till en låg fast kostnad.
Stubbfräsning – störande stubbar på tomten är aldrig roligt. Vi fräser enkelt och skonsamt bort till ett förmånligt fast pris.
Arboristkonsultation – Vi har ISA-certifierade arborister som hjälper dig med allt inom avancerad trädvård.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss för trädvård eller trädfällning i Sala med omnejd. Vi har en duktig kundtjänst som du når på
010 – 49 58 100 mellan 8-20 under veckans alla dagar
. Vi lämnar fasta offerter innan alla jobb startar. Trädfällning med oss är enkelt, tryggt och prisvärt.