Partner

Partneransökan

Företagsuppgifter

Kontaktuppgifter till ansvarig

Försäkring

Tjänster som ditt företag erbjuder

Arborist

Motorsågskörkort

Områden där ni jobbar

Obekväm arbetstid

Kundreferenser

Övrigt

Vill du ha fler jobb och är trött på offerttjänster?

Trädfällning24 förser dagligen kunder med Sveriges bästa trädfällare, arborister och trädvårdare. Det är ingen säljklyscha att vi kan formulera oss med de orden. Anledningen till att vi aldrig kan jämföra oss med någon offerttjänst är för att vi som erbjuder tjänsten själva arbetar i branschen. När vi talar om kvalitet svarar vi också upp mot det. Trädfällning24 granskar våra partners och vi lämnar inget åt slumpen. Till skillnad från en traditionell offerttjänst kan vi alltså tala om att säkerhetsställa kvalitet av tjänster på en helt annan nivå.

Våra gröna grafiska ”checkboxar” är inte uppblåsta säljord – de betyder verkligen att vi levererar de bästa trädfällarna och arboristerna till våra kunder och ger dem en bra tjänst.

Varför skall man ansluta sig till Trädfällning24?

1. Det finns inget finstilt skrivet eller något annat som binder upp dig. Vi tar en procentuell avgift på varje uppdrag vi förmedlat samt för att vi har totalt kundansvar och i många fall ansvar för kompletterande tjänster såsom bortforsling och transport. Det enda vi kräver i motprestation är att du står för den kvalitet och yrkeskompetens som svarar upp mot det som vi inom nätverket anser vara kraven för en braträdfällare, arborist, trädvårdare eller stubbfräsare.

2. Våra krav är utformade av vårt eget nätverk av professionella medarbetare. Trädfällning24 är uppbyggt av folk som varit med i branschen under många år. Tack     vare vår samlade kunskap samt att vi lyssnar på vad våra partners har att säga om dagens och framtidens industri så vet vi vilka vi vill arbeta med och kan välja bort oseriösa aktörer som rensas bort. Vi selekterar partners utefter kompetens, erfarenhet och referenser men också på aspekter såsom kundbemötande och     service. Slutresultat blir en fantastiskt tjänst för slutkunden!

3. Vi syns mest på nätet och får in massvis av jobb. I skrivande stund rankar Trädfällning24 som nummer ett på Google i över tio större städer i Sverige och vi finns på topp 10-listan i över 98% av samtliga städer landet över. Vi är en av de mest trafikerade webbsidorna för trädfällning i Sverige. Folk besöker och hör av sig till oss för att vi är en auktoritet inom vårt område. Kunder når oss snabbt och får svar på prisfrågor med mycket korta ledtider.

4. Vi är idag idag över 200 anslutna professionella trädfällare, arborister, trädvårdare och stubbfräsare och vi blir fler. Sedan vi gick live under hösten 2013 har vårt nätverk utfört tusentals jobb över hela landet. Alla som är anslutna anammar konceptet och vill vara med och föra idén framåt i tiden.

5. Vi tar hand om kunden och allt annat – du utför jobbet! Trädfällning24 ger slutkunden allt som man kan önska sig:

  • ett trevligt kundbemötande och blixtsnabb service per telefon eller via email,
  • ett rimligt pris
  • ett arbete som utförs av professionella trädfällare

6. Vi älskar vad vi håller på med. Precis som du och ditt företag har Trädfällning24 och alla våra partners passion för det vi arbetar med. Genom att ansluta dig får du tillgång till en community av branschfolk som gärna delar med sig av sin kunskaper och erfarenheter.

Gå med idag!

Vill du ansluta dig som partner i Trädfällning24 och har det som krävs?

Läs mer om arbetsflöden och fyll i din ansökan till oss i formuläret till vänster.

Bredd:

px

Om du redan har en partnersida hos oss skriv den här :

Val :Färg


Svart


Grå


Vitx

Förhandsgranskning