Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

 • Enkelt
 • Snabbt
 • Riktiga trädfällare och arborister

Prisvärd trädfällning i Örnsköldsvik

 1. Trädfällning24
 2. Prisvärd trädfällning i Örnsköldsvik

Tradfallning-ornskoldsvik-1På den norra delen av världsarvet Höga Kusten ligger staden Örnsköldsvik. Liksom i övriga Norrland finns här rikligt med barrskog, och det krävs förstås en hel del trädfällning i Örnsköldsvik för att hålla bestånden i och närmast runt bostadsområdena i säkert skick. Trädfällning24 har trädfällare som snabbt kan vara på plats i Örnsköldsvik och hjälpa till med trädfällning på de mest komplicerade platser. Vi jobbar huvudsakligen med sektionsfällning vilket innebär att en utbildad klättrare klättrar upp i trädet och fäller grenar och stam bit för bit. Det är en metod som är miljövänlig, säker och prisvärd för dig som kund. Förutom trädfällare i Örnsköldsvik erbjuder vi även :

  Arborister – En arborist är en högt utbildad och certifierad yrkesmänniska inom trädvård. Våra arborister är utbildade enligt EAC (European Arboricultural Council) och har den kompetens som krävs för att lösa även avancerade arbetsuppgifter i yrket.
  Trädvårdare – Vi utför allt inom trädvård såsom beskärning, kronstabilisering och plantering. Många års erfarenhet och relevant utbildning borgar för goda resultat.
  Stubbfräsare – Fällda eller omkullblåsta träd lämnar kvar stubbar och de är inte så roliga att ha på sin tomt. Vi fräser enkelt bort stubbarna så att du slipper ha dem skräpandes på marken. Enkelt, skonsamt och lämnar inga fula avtryck.

  Det spelar ingen roll om du bor i Örnsköldsvik eller i en liten ort i dess omnejd, tack vare vårt nätverk av trädfällare så har vi stark närvaro även i till exempel Västerhus och Arnäsvall. Våra trevliga trädfällare kommer ut till dig och fixar jobbet på ett kompetent, säkert och prisvärt sätt.

 

Ett ökat behov av trädfällning i Örnsköldsvik

Tradfallning-ornskoldsvik-2Förutom det vackra landskapet i världsarvet finns här mycket annat att uppleva. Tack vare den fantastiska naturen finns förstås tillgång till ett rikt friluftsliv, men här finns också kultur, till exempel i form av Genesmons friluftsmuseum. Friluftsmuseet ger sina besökare möjlighet att uppleva järnåldern på plats. Örnsköldsvik har med andra ord en lång historia, men dess mest blomstrande tid började under sågverkstiden på 1800-talet, då de norra kuststäderna fick en enorm betydelse. Då trakten är mycket skogsrik finns ett behov av att ta bort skadade träd eller beskära de som har blivit allt för vildvuxna med åren, trädfällning i Örnsköldsvik är därför ett vanligt förekommande uppdrag för våra skickliga trädfällare. Övervuxna och sjuka träd bör man – för sin egen säkerhets skull – överlåta åt en professionell trädfällare/arborist. Trädfällning24 är ett då ett naturligt och kompetent val.
 

 

Säker trädfällning i Örnsköldsvik

Tradfallning-ornskoldsvik-3Trädfällning24 använder en metod för trädfällning som kallas ”avancerad trädfällning”. Metoden går ut på att trädfällaren klättrar upp i trädet och fäller det uppifrån, i sektioner, som sedan firas ner. För att metoden ska vara säker behöver trädfällaren alltså ha goda klättringskunskaper, vilket är fallet hos trädfällning24. Många av våra trädfällaren har mästerskapsmedaljer i klättring. Vi har också heltäckande försäkringar som ger ett gediget skydd för både oss och våra kunder. Våra kunder har dock ett extra skydd, i och med vår ”nöjd kund”-policy och våra fasta priser. Vårt jobb är alltså inte klart förrän vår kund är helt nöjd och det pris vi har kommit överens om är det pris som gäller.

 

 

Kontakta oss för trädfällning i Örnsköldsvik!

Du kan höra av dig till oss på Trädfällning24 dygnet runt via e-post. Skicka gärna med en bild av trädet, så kan vi snabbt ge dig ett ungefärligt pris på vad trädfällningen skulle kosta. Föredrar du telefon så kan du ringa oss vardagar 8-20. Tveka inte att höra av dig, vi ser fram emot att få hjälpa just dig!