Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Örebro

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Örebro

Örebro1Örebro utmärks av sitt majestätiska slott från 1300-talet, vilket ligger invid Svartån som ringlar genom staden. Men slottet är bara en av många historiska byggnader i staden som omges av vackra prunkande parker och sköna rekreationsplatser. Huvudgatan Storgatan-Drottninggatan löper genom Örebro från norr till söder och här finns många ståtliga byggnader som Rådhuset, Nikolaikyrkan och Fenixhuset.
Flera av stadsdelarna utanför tätbebyggelsen utgörs av villa- och radhusområden med trädgårdar och uteplatser. Områden som Tysslinge- och Östnärkeområdet rymmer också många hus i lantligare miljöer och större marker. Det är därför inte konstigt att vi har så pass många förfrågningar om trädfällningar i Örebro.

 

Kundfördelar med vår trädfällning i Örebro

Trädfällning24 är ett nytt koncept som underlättar för kunden, ger bättre priser och kan erbjuda kvalificerad och erfaren arbetskraft under ett och samma tak. Vi har samlat vårt nätverk av branschkunniga och professionella trädfällare som arbetar med trädfällning i Örebro. Våra kunder kan därför välja och vraka bland kompetens och utnyttja konkurrensfördelarna som kommer med vårt koncept.

 

Säkert och tryggt är vårt motto

Örebro2När du vill fälla ett träd, beställa trädvård eller få konsultation är det förstås viktigt att du enkelt och snabbt kan hitta rätt kompetens. I brist på tid finns risken att man inte hinner titta ordentligt på den reella kompetensen hos företag som vill att du anlitar just dem. Detta kan i slutändan leda till höga kostnader och risker för dig som kund.

Hos oss på Trädfällning24 kan du känna dig helt trygg eftersom vi både har många års erfarenhet och säkerhetstänket som gör att du slipper hantera oförutsedda händelser. Alla våra trädfällare är fullt försäkrade och vi är specialiserade på arbeten som kräver det lilla extra. Vi arbetar utan skylift, vilken kan skada omkringliggande mark och höja kostnader. Vi kan istället, genom att klättra upp och ta ner träd bitar i taget, se till att dina egendomar är skyddade och att negativa konsekvenser för miljön minimeras. Denna typ av trädfällning, som även kallas för sektionsfällning, fungerar ypperligt i stadsmiljöer där det ofta är fråga om trånga utrymmen och svårtillgängliga platser.

 

Service och trygghet med vår trädfällning i Örebro

Trygghet handlar också om att känna tillit för utövaren och tjänsten. Detta kräver lyhördhet och god service från företaget du anlitar. Vi lägger stor vikt vid att möta upp och överträffa dina förväntningar på vår service och vi erbjuder en effektiv arbetsprocess och finns tillgängliga för förfrågningar och eventuella funderingar i stort sett dygnet runt.

En rad kompletterade tjänster inom trädvård

Hos oss får du även en rad olika kompletterande tjänster till trädfällning i Örebro. Vi kan till exempel erbjuda
• Trädkonsultation
• Arboristtjänster
• stubbfräsning.
• Transport/bortforsling

Vi arbetar bara med fasta priser och redan vid en inledande kontakt med oss ska du kunna få ett fast pris. Bifoga gärna en bild på trädet/träden som ska fällas eller beskäras. I sällsynta fall kan vi behöva tas oss ut på plats för att göra en bedömning, det är naturligtvis helt kostnadsfritt för dig som kund.
Så tveka inte utan kontakta vår vänliga och hjälpsamma kundtjänst på: 010 – 49 58 100 alla dagar mellan 8-20. Vi är även tillgängliga dygnet runt på e-post: info@tradfallning24.se. Varmt välkommen till Trädfällning24 för trygg och säker trädfällning i Örebro med omnejd.