Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Vanligt med trädfällning på Öland

  1. Trädfällning24
  2. Vanligt med trädfällning på Öland

Tradfallning-oland-3Sommarparadiset Öland, Sveriges näst största ö och minsta landskap har mycket att bjuda på. Innan Ölandsbron byggdes var man tvungen att ta sig via färja eller båt till fastlandet, men sedan bron invigdes 1972 har antalet Ölandsbor som pendlar till Kalmar ökat enormt. De flesta av Ölands tätorter har gamla anor och många bostadshus och trädgårdar har många år på nacken. Inte för inte är Öland känt som solens och inte minst vindarnas ö, och som bofast på Öland är det särskilt viktigt att se över trädbeståndet i sin närmaste omgivning. Blåser det i ordentligt, vilket det ju gör här mellan varven, kan man råka ordentligt illa ut om träden runtom huset inte klarar av att stå emot vinden. Att det finns stor efterfrågan på trädfällning på Öland är alltså inte ett dugg märkligt. Faktum är att fler och fler Ölandsbor är proaktiva och skaffar hjälp med trädfällning på Öland innan träden faller av sig själva över bostad eller bil.

 

Trädfällning på Öland för säkrare trädbestånd

Tradfallning-oland-1Södra delen av Öland består till stor del av det unika alvaret, som är så unikt att det har utsetts till världsarv av Unesco. Alvaret är en hedmark på omkring 37 gånger 10 km. Här växer inga träd, utan alvaret har en lågväxande och unik flora. Dock är Öland inte bara skog, här finns också ett av Sveriges bördigaste jordbruksområden och stora löv- och barrskogar. Den mest välkända orten på Öland är Borgholm, men den största är faktiskt Färjestaden som ligger mittemot Kalmar. Strax norr om Färjestaden ligger också Ölands Djur- och Nöjespark, som är ett populärt resmål för många familjer. Och för att hålla utflyktsmålet både välskött och säkert för besökarna är det förstås viktigt med trädfällning i dessa trakter, precis som på resten av ön. Med hjälp av planerad och professionell trädfällning slipper man själv också ta de risker som privat trädfällning på Öland innebär.

 

 

Trygg trädfällning på Öland med Trädfällning24

Tradfallning-oland-2Trädfällning24 har ett stort nationellt nätverk av trädfällare, våra professionella trädfällare kan därför rycka ut och fälla träd på Öland med kort varsel. För att vi själva och våra kunder ska känna sig trygga är vi alltid ordentligt försäkrade, även om vi hittills aldrig har behövt utnyttja våra försäkringar. Vi vet helt enkelt vad vi håller på med. Metoden Trädfällning24 använder är oftast ”avancerad trädfällning”. Metoden går ut på att trädfällaren klättrar upp i trädet och fäller det sektionsvis, uppifrån. På så vis kan sektionerna firas ner försiktigt utan att riskera att skada kundens eller grannens egendom. Även känsliga markytor skonas eftersom stora maskiner, som till exempel en skylift, inte behöver köras fram.

 

 

Kontakta oss för trädfällning på Öland!

Du når oss enkelt via e-post eller telefon 9-18 vardagar. Kontakta oss också gärna för att höra mer om våra övriga tjänster:

  • arborist
  • trädvårdare
  • stubbfräsning

Vi ser fram emot att höra av dig!