Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trygg och säker trädfällning i Nyköping

  1. Trädfällning24
  2. Trygg och säker trädfällning i Nyköping

nykopingNyköping är residensstad i Södermanlands län och här känner man verkligen historiens vingslag slå. Arkeologiska fynd vid Nyköpingsån visar att trakten har varit bebodd i åtminstone 2000 år. Åmynningen var under medeltiden en av de viktigaste svenska Östersjöhamnarna. Staden har genom historiens lopp varit utsatt för ett flertal förödande bränder, bland annat 1719 när den ryska galärflottan gjorde strandhugg och satte eld på staden. Kungar och statsmän har genom åren satt sin prägel på staden både på gott och ont.

Nyköpings många stadsdelar och villaområden är utspridda runt centrumkärnan. De har växt fram under lång tid och är sinsemellan olika men den gemensamma nämnaren är att de miljöskapande träden är förvuxna. Därför är behovet av trädfällning i Nyköping stort och det gäller även grannstaden Oxelösund.

Trädfällning24 har en stark närvaro i Södermanland med många kompetenta och välutbildade trädfällare med en bred erfarenhet och kompetens. I Nyköping med omnejd får vi många förfrågningar om trädfällning och trädvård. Vi kan snabbt vara ute på plats för att bedöma träden som ska fällas eller vårdas.

 

Trädfällning i Nyköping – vi är måna om din säkerhet

Anlitar man en trädfällare så är det viktigt att man ser till att denne uppvisar ett giltigt försäkringsbevis. Om en olyckshändelse skulle inträffa under arbetet är det du som måste stå för kostnaderna om trädfällaren inte är fullt försäkrad. Trädfällning24 är givetvis alltid försäkrade och vi har alltid med oss giltig försäkring på plats. Som tur är har vi aldrig behövt använda vår försäkring, vilket vi är tacksamma för och ser som ett bevis på att vi utför vårt arbete på ett korrekt sätt. Du kan med andra ord vara helt trygg när du anlitar oss för trädvård eller trädfällning i Nyköping.

Så arbetar vi med trädfällning i Nyköping

Vi arbetar huvudsakligen med en metod som kallas för sektionsfällning. Det innebär att vi klättrar upp i trädet och fäller det gren för gren innan vi sågar av stammen. Bitarna firas sedan ner varsamt med rep. Den här tekniken är mycket miljövänlig då inga skylifts eller liknande behöver användas. Vi har också några av Sveriges bästa klättrare i vår personalstyrkas som bland annat har SM-medaljer i klättring. Det tillsammans med lång erfarenhet av trädfällning gör att vi behärskar denna avancerade form av trädfällning mycket väl. Som ett komplett företag inom trädvård och trädfällning erbjuder vi även:

• Arboristkonsultation
• Trädgårdsskötsel
• Transport och bortforsling
• Uppkapning och kubbning

 

Vi är alltid tillgängliga för trädfällning i Nyköping

nykopingOm du behöver trädvård eller trädfällning i Nyköping så finns vi alltid till hands. Det går alldeles utmärkt att ringa oss på 010 – 49 58 100 eller maila oss genom vårt offertformulär ovan. Skicka gärna med bilder på trädet eller träden som du behöver hjälp med.Vi svarar alltid snabbt och i det flesta fall kommer vi alltid överens om ett fast pris på arbetet. Hos oss slipper du obehagliga prisöverraskningar och blir alltid mycket väl omhändertagen.

Varmt välkommen till oss på Trädfällning24!